Vi vil have spænding til det sidste – og vinde

Fredag den 23. marts kl. 19.30 i Spektrum Odder


Spænding til det sidste har vi oplevet mange gange i denne sæson – 6 gange 1-måls sejre og 4 uafgjorte kampe. Desværre er de seneste to kampe endt uafgjort efter flotte Odder-forspring kort før tid, og i fredagens opgør mod Lemvig-Thyborøn er der også lagt op til en spændende duel. I det modsatte opgør i november endte kampen uafgjort 26 – 26 efter – ligeledes efter en pæn Odder-føring kort før tid.

 

Noget af det fantastiske ved håndbold er netop, at selv en fornuftig føring kan smuldre på få minutter, men vi vil have magien tilbage og hente en sejr mod vestjyderne – om den bliver på ét eller otte mål er ikke så vigtigt, når blot vi beholder de to points i Odder.

 

En sejr er også nødvendig for, at vi kan holde fast i spændingen om en Top-3 placering, som absolut er inden for rækkevidde, da vi efter Lemvig-kampen har et par lavere rangerende hold tilbage (HEI Skæring og FIF), mens Lemvig i skrivende stund mangler Skive og Fredericia ud over os og HØJ, så det er ikke umuligt at hente deres 3-points forspring. Lemvigs opgør mod Skive er spillet mandag d. 19, så de har ikke mange dage til restitution og forberedelse til fredagens spændende aftenopgør. Det skulle gerne være til vores fordel, og jeg er sikker på, at Jacob & Co. har fået sat drengene rigtigt godt op til det spændende opgør.

 

Lemvig-Thyborøn har planer om at komme med en fyldt fan-bus til kampen, og dem ser vi frem til at byde velkommen, men de skal også have at høre og se, at i Fort Spektrum regerer Odders fans, så jeg håber, at I møder talstærkt og friske op og skabe en lydkulisse, der sammen med Odder-drengenes fight og vindervilje vil sende vestjyderne tomhændede hjem.

 

Vi byder alle velkomne til fredagens aftenopgør og ser frem til en god kamp.

Nyt fra Odder Håndbold

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!