Vi vil slutte på toppen – og underholde til det sidste

Lørdag den 14. april kl. 16.00 i Spektrum Odder


Velkommen til sæsonens sidste kamp i 1. division, som er mod oprykkerne fra FIF Håndbold.

 

Som resultat af det ærgerlige nederlag til Lemvig-Thyborøn i sidste hjemmekamp og trods den ”sikre” et-måls sejr på udebane mod HEI Skæring i sidste runde er det ikke muligt for os at komme med i Top-3 og dermed med i kvalifikationsspil om oprykning til Ligaen. Med en sejr i lørdagens opgør mod FIF er vi sikre på minimum at nå en 5. plads, hvilket er særdeles flot af det unge hold med et nyt og ungt trænerteam i spidsen – sæsonen er absolut godkendt.

 

FIF har som oprykkerhold haft en svær sæson, og har kun hentet 4 points i de hidtidige 25 kampe. Men som altid skal man ikke tage noget for givet i 1. div. og faktisk har københavnerne kun tabt med et eller to mål i 5 af sæsonens kampe. For 4 uger siden spillede de lige op med det kommende liga-hold, TMS Ringsted, men endte med at tabe med to mål, så vi skal ikke tage noget for givet.

 

Vi havde dog et godt tag på FIF i udekampen på Frederiksberg, hvor vi (for en gangs skyld) hentede en sikker 8-måls sejr. Det vil vi gerne gentage i lørdagens kamp, men på den anden side, så er spænding og drama til det sidste jo i høj grad underholdning og fascination – det er hidtil blevet til 7 et-måls sejre og 4 uafgjorte, så der er al mulig grund til at møde op, bakke op og være en del af stemningen, når Odder spiller.

 

Tak til vores sponsorer og trofaste fans

En spændende sæson med dygtige, ambitiøse og talentfulde spillere og trænere lakker mod enden, og det var ikke muligt, at gennemføre håndbold på dette niveau i Odder uden den flotte opbakning vi har fra vores fantastiske sponsorer og entusiastiske fans. Det er dejligt at mærke den gode opbakning med et stigende antal nye sponsorer og flere fans på lægterne end de seneste par år. Der skal lyde en stor tak til jer alle, og vi håber på - mindst – lige så stor opbakning til den kommende sæson.

Og kære fans: Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os!

Tilbage til lørdagens kamp mod FIF. Mød talstærkt op lørdag d. 14. kl. 16.00 og hjælp vores drenge til en solid sejr og to vigtige points. Lad os høre, at I er her og bakker Odder helt op......

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!