Kan vi måle os med nr. 11 i Ligaen?

Pokalkamp mod SønderjyskE 1. maj kl. 18.00 i Spektrum


Håndbold bliver stadig kastet i Fort Spektrum, selvom sæsonen går på hæld og foråret har holdt sit indtog. Vi er fortsat med i pokalturneringen, hvor vi skal op mod SønderjyskEs Ligahold. Det er en kamp vi glæder os til, og det bliver spændende at se, om vi kan måle os med Ligaens nr. 11.

 

Sønderjyderne er nu i kvalifikationsspillet om at blive i Ligaen, og der kommer de med friske 3 sejre i bagagen, som har sikret deres forbliven i Ligaen næste sæson. I Liga-turneringen har de været mere svingende fra en sejr over Skjern Håndbold til et nederlag til TM Tønder, så vi kan håbe, at de har en af de svingende dage, når de gæster os d. 1. maj. Under alle omstændigheder har sønderjyderne favoritværdigheden, men det kan være, at de sparer nogle af de stærkeste spillere i truppen, så vores drenge har en chance for at skabe en overraskelse.

 

Støt vores sponsorer – de støtter os

Sæsonen går på hæld, men der bliver fortsat arbejdet hårdt i kulissen. Vores sponsorsælger Bent Grønbeck er i fuld gang med at lave sponsoraftaler for næste sæson, og det er dejligt at mærke den flotte opbakning vores trofaste sponsorer fortsat giver os, ligesom der er nye spændende sponsorer på vej.

Vi vil fremadrettet fortælle lidt om vores sponsorer på hjemmesiden: www.odderhaandbold.dk/elite og på Facebook: https://www.facebook.com/ByensHold/ og om de aftaler, vi får lavet med dem. Tænk på det når du handler i byen og i øvrigt omtaler virksomheder og butikker, og husk at støtte vores sponsorer – de støtter os.

Der bliver naturligvis også arbejdet på spillertruppen, og der er flere spændende spillere på vej, og uden at røbe navne, kan jeg fortælle, at der kommer en række Odder-talenter med i eller tættere på truppen. Følg også hjemmesiden og Facebook om det.

 

 

Tilbage til tirsdagens opgør

Det bliver også til et gensyn til en tidligere trofast fan på lægterne i Fort Spektrum. SønderjyskEs hjælpetræner, Claus Lyngsøe, er nemlig far til en af vores tidligere spillere, Ricky Lyngsøe, som huserede på fløjen for 6 – 7 år siden. Vi glæder os til at se Claus og resten af sønderjyder tirsdag aften.

 

Mød op og hjælp Byens Hold med at skabe en overraskelse og besejre Ligaspillerne fra SønderJyskE i tirsdagens pokalopgør.

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

 

LED1maj 2018

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!