Velkommen til en ny spændende sæson med masser af talenter og spændende muligheder

 

Så er det endelig tid til håndbold på det højeste niveau i Odder. Sidste sæson sluttede jo spændende af med stor jævnbyrdighed og muligheder for top-3 til det sidste, og efter sæsonens 5. plads sigter vi igen efter den bedste del af 1. division.

Vi har holdt fast i den væsentligste del af de ”gamle” og erfarne spillere og fået såvel gamle kendinge som nye talenter med på holdet.

Vi har gennem årene gerne ville opbygge en stamme af Odder-drenge på holdet, og det er nu lykkedes i form af ”Odder-Talenterne”, som er en gruppe på 6 unge spillere med rødder i kommunen, og som har haft det meste af deres håndbold-udvikling lokalt. Det er en gruppe, som vi vil sætte ekstra fokus på og sikre, at de får en masse håndboldtræning og -erfaring på top-niveau. Samtidig vil vi skabe en stor synlighed omkring dem, hvor de kommer til at optræde som lokale rollemodeller og som en stor del af Odder Håndbold i bybilledet. Det kan vores virksomheder lokalt også få glæde af gennem en særskilt profilering og opbakning af vores lokale talentarbejde.

På bænken kommer der også et nyt talent med masser af håndbolderfaring, nemlig den tidligere landsholdsspiller, Andreas Toudahl. Andreas har en ambition om at udvikle sig på trænersiden og har set de spændende udviklingsmuligheder, vi tilbyder i Odder – såvel på spiller- som på trænersiden, og vi ser meget frem til samspillet mellem Andreas og cheftræner Jacob Trangeled.

Sæsonoptakten har som sædvanlig budt på hård træning og en masse træningskampe, hvor det er blevet til en række sejre over 1. divisionskollegerne, så det lover godt for den kommende sæson.

Vi indleder sæsonen mod oprykkerne fra Køge Håndbold, som efter to sæson i 2. division er tilbage i 1. div. Køge Håndbold havde en suveræn sæson sidste år – 22 sejre i 24 kampe vidner om et hold, som man ikke skal undervurdere. Derfor kan vi kun gentage, at der ikke findes lette kampe – kun en masse spændende, som vi håber, at I er mange, der vil komme til og bakke vores lokale helte op til.

Jeg håber, at vi ses i Spektrum lørdag d. 8/9 – hvor vi sammen kan få Spektrum til at syde og sikre os i 2 points i sæsonpremieren.

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!