KlitgaardOdder og Bjerringbro-Silkeborg mødtes i det sidste opgør inden VM. Her kunne Bjerringbro-Silkeborg rejse hjem med to point i bagagen. Kampen endte 22-29. Holdene fulgtes ad i kampens indledning. Stillingen var 5-5 efter 11 minutter, hvor Jonas Corneliussen scorede sit andet mål. Odder udnyttede på få minutter et par fejlafleveringer og en redning af Morten Dueholm i målet, til at bringe sig i front 9-7 efter 17 minutters spil.


Bjerringbro-Silkeborg-træner, Peter Bredsdorff-Larsen, tog en timeout, der så ud til at have hjulpet, for med to mål i træk på mindre end et minut, kunne BSV udligne til 9-9. Frem mod pausen skiftedes de 2 hold til at score og efter 28 minutters spil var det stadig helt lige: 13-13.  


Pausestilling: 13-14.

 

I 2. halvleg fik BSV hurtigt skabt sig et forspring og efter 44 minutter satte Anders Hallberg bolden ind til 16-22. Odder kæmpede dog alt hvad de havde lært og på tre minutter fik de reduceret til 20-23 efter en scoring på straffekast af Kristian Klitgaard. Desværre gik der ikke længe, før BSV endnu en gang kom foran.  

 

Kampen endte 22-29.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!