Lokalopgør mod oprykningsfavoritterne Fredericia HK

Så er vi klar til en spændende torsdagskamp – denne gang et lokal- og topopgør mod oprykningsfavoritterne fra Fredericia HK. I skrivende stund har begge hold maksimum points – og det ændrer vores kamp mod Otterup HK og Fredericias kamp mod bundholdet Stoholm Håndbold forhåbentlig ikke på, inden vi mødes d. 4/10.

Fredericia HK satser stort i år og er favorit til den direkte oprykning til HåndboldLigaen. I forrige runde mødte Fredericia Otterup HK og vandt en sikker sejr, som dog ”kun” blev på 5 mål. De har nogle stærke profiler i bl.a. Kristian Stoklund, Kasper Young og vores tidligere fløj Martin Bisgaard, så der venter os uden tvivl en stærk og spændende modstander i Fort Spektrum torsdag aften.

Vi har dog en god statistik mod Fredericia HK, idet vi hentede alle 4 point i sidste sæson efter et-målsejre i begge meget spændende og lige kampe. Derfor er der brug for max. koncentration og stor opbakning i top-kampen mod Fredericia HK for at sikre, at vi også denne gang trækker det længste strå mod jyderne sydfra.

Vi har tidligere vist, at Fort Spektrum er en stærk bastion - især med stemning og opbakning på lægterne. Fredericia er kendt for en meget medlevende fanskare i HK Ultra, og vi skal gerne have fyldt Spektrum og få skabt en stemning, hvor vi blæser sydjyderne og deres fans ud af Spektrum.

Kære publikum, derfor har vi stor brug for jeres hjælp, og jeg håber, at I vil møde talstærk op og støtte Odder til endnu en sejr i Fort Spektrum.

 

Vi ønsker alle en god kamp og god håndboldoplevelse torsdag den 4. oktober.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!