Ny top-kamp i Spektrum

Efter 3 udekampe i træk kan vi igen byde velkommen til 1. divisionshåndbold i Fort Spektrum. Denne gang er det topholdet fra Skive fH, der kommer på besøg. Skibonitterne ligger på en flot 3. plads efter en række flotte sejre - senest over oprykningsfavoritterne Fredericia HK, der som bekendt slog os i en kamp, der endte med at blive meget tæt.

Skive fH’s eneste nederlag var noget overraskende ude mod Otterup HK, der vandt med to mål. Vores kamp mod fynboerne blev udsat som følge af brand i sportscentret i Otterup, og kampen blev derfor spillet d. 25. Otterup voldt også os problemer, og det endte med en pointdeling efter 26-26.

Vi har altid spillet nogle tætte kampe mod skibonitterne, og delt pointene imellem os. Dog ikke i form af uafgjorte kampe, men med en sejr til hver sider i seneste år, vi har mødtes. Sidste sæson sluttede vi også side om side med 32 points til begge hold, og da vandt Skive fH i Spektrum og vi deroppe. Det vil vi naturligvis gerne lave om på og snuppe to sejre mod dem, og det skal starte i fredagens aftenkamp i Fort Spektrum.

Ny U21-landsholdsspiller fra Odder
Der har været kamppause i sidste weekend som følge af landsholdssamling, og i den forbindelse blev vores nye unge målmand, det 20-årige stortalent Salah Boutaf udtaget til U21 Landsholdet. Igen et godt eksempel på, at talentfabrikken i Odder kan tiltrække og udvikle unge spillere til at begå sig på højeste håndbold-niveau. Stort tillykke til Salah. Vi glæder os til at se, hvor langt han kan udvikle sig.

Tilbage til fredagens spændende opgør, hvor jeg håber, at I vil møde talstærkt op, kære publikum og med jeres råb og klap bære holdet til endnu to points i Spektrum Odder.

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp - og glæder os til at se jer allesammen i Spektrum.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!