Endnu en mandfolkeindsats

- det kan jeg ikke love, at søndagens aftenkamp mod nordsjællandsk HØJ Elite bliver – men de seneste tre kampe, vores 1. div. herrer har spillet, har virkelig været mandfolkeindsatser.
Først en fantastisk afslutning og uafgjort i Otterup, så en forrygende kamp og medrivende sejr over topholdet Skive i en fantastisk kulisse med kæmpe opbakning i et fyldt Fort Spektrum og senest en Herre-indsats og to-måls sejr over Team Sydhavsøerne på den svære udebane i Maribo.

 

Vi glæder os til fortsættelsen søndag aften i Fort Spektrum.

Efter de tre flotte resultater ligger vi på 3. pladsen i 1. division og skal nu møde nr. 9, HØJ Elite, som efter en rigtig god start har tabt de seneste 4 kampe til bl.a. HEI Skæring og Otterup.
Det ligner en overkommelig opgave, men 1. division er som altid tæt, og alle kan slå alle. HØJ har nogle spændende profiler på holdet, hvor den mest kendte nok er den 47 årige veteranmålmand, Peter Nørklit, som stadig kan stå nogle brandkampe og lukke godt af bagude, så ham skal vi ikke have spillet varm.
Vi har altid spillet nogle jævnbyrdige kampe mod nordsjællænderne og ofte delt pointene imellem os. Sidste sæson vandt vi en tæt kamp i Ølstykke, men tabte derefter på hjemmebane i Spektrum, så vi har revanche til gode.

Vi har flere gange oplevet, hvad en forrygende stemning og kæmpe opbakning betyder for vores unge hold, og hvordan den føles, når vi står sammen på lægterne. Den oplevelse vil vi meget gerne have gentaget, og derfor har vi brug for et talstærkt og højlydt publikum til at støtte drengene i kampen om de to points, så mød op og vær med til at lægge tryk på vores sjællandske gæster og hjælpe vores drenge til endnu en sejr her i Fort Spektrum.
Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde……

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse - og glæder os til at se jer allesammen i Spektrum.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!