Gang i nytårsforsætterne og i håndbolden

 

Så er vi i gang med anden halvdel af sæsonen, og det startede fint med en sikker sejr på udebane over Køge Håndbold. De sidste kampe i 2018 var ”en pose blandede bolsjer” i form af to nederlag på hjemmebane til midterholdene Frederikshavn og HØJ, et heldigt uafgjort resultat i Ajax og en pligtsejr ude over HC Odense. Disse resultater til trods har vi holdt juleferie på en flot 4. plads, da de andre tophold også satte points til i den uforudsigelige 1. division.

 

Faktisk blev det kun til 3 sejre i Fort Spektrum i efteråret, og et af nytårsforsætterne er at få forbedret den statistik og igen gøre vores hjemmebane til en stærk fæstning, som alle hold frygter at spille i.

 

Det skal vi slå fast fra starten, når HEI Skæring kommer på besøg i torsdagens lokalopgør. HEI Skæring rykkede op sidste år, hvor de havde en fin første sæson i 1. division, og i år har de også i spillet flere flotte kampe, så trods en placering i den nedre ende af tabellen er det bestemt et hold, vi skal være på tæerne for at slå. Sidste sæson spillede vi to tætte opgør mod dem, hvor det vi i begge tilfælde fik hevet et-måls sejre hjem. I efterårets opgør på udebanen i Skæringhallen vandt vi en sikker tre-måls sejr efter at have været langt foran undervejs. Derfor skal vi også leve op til nytårsforsættet og med en sejr i lokalopgøret igen vise, at Odder Håndbold har et uindtageligt Fort Spektrum.

 

De bedste kampe spilles med en masse liv på lægterne, og jeg håber, at der kommer mange glade fans fra det nordlige Århus. Men jeg håber lige så meget, at vi kommer til at se et Fort Spektrum, der er fyldt med festlige blå fans, der er kommet for at bære Byens Hold frem mod to vigtige points.

 

Blandt andre nytårsforsæt vil vi gerne have endnu flere sponsorer til at bakke op om Odder Håndbold og give dem en rigtig god valuta for pengene i form af stor eksponering og positiv omtale: Vi har fået en række nye sponsorer og vi har en fantastisk flot opbakning til VIP-arrangementerne før kampene. Der har været tæt på 100 sponsorer med og der er en fantastik stemning og hygge. Det vil vi gerne have mange flere med til, så I må meget gerne hjælpe med at finde nye sponsorer - og husk at støtte vores sponsorer, de støtter os.

 

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!