Lad os holde fast i VM-euforien

 

Oven på 18 dages håndboldfest med de danske verdensstjerner – hvor de oven i købet tillod sig at spille samme aften som vi gjorde – er det nu blevet hverdag igen. Resultaterne set på TV og oplevelserne i Boxen skal gerne fortsætte med fest i Fort Spektrum denne søndag, hvor vi er klar til at møde fynske Otterup HK.

 

Efter en god start på 2019, hvor vi har hentet tre sejre mod lavere rangerende hold, skal vi i søndagens opgør møde vores ”onde ånd Otterup”. Vi har altid spillet tætte kampe mod fynboerne, og det er ofte blevet til sejre til udeholdet både i Odder og i Otterup. I efterårets opgør i Otterup lykkedes det vores drenge at hive et enkelt point med hjem, mens vi sidste sæson vandt ud og tabte hjemme. Stimen med points til udeholdet vil vi nu have brudt, så vi kan beholde de to points i Odder. Otterup har i de seneste kampe slået de sammen tre hold, som vi har i 2019, men derefter har de overraskende tabt hjemme til Stoholm. Sidste weekend spillede de en tæt kamp mod topholdet, oprykningsfavoritterne fra Fredericia, men tabte med 1 mål. Så det er bestemt et hold, vi skal have respekt for.

 

Otterup ligger før dagens kamp placeret solidt i midten af 1. division med 17 points og skal helst ikke hente flere i søndagens opgør i Fort Spektrum. Det skal vores drenge selvfølgelig sikre på banen, men teamet bag og alle jer, kære fans har også stor indflydelse på at hjælpe drengene til endnu en sejr, så vi kan fortsætte 2019 som ubesejret. Derfor håber jeg, at I vil give vores hold en stor opbakning ved at tage VM-stemningen med på søndag og bære drengene til endnu en sejr i Fort Spektrum.

 

Vi mødes i Spektrum Odder til en god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!