Spændende kamp mod topholdet TM Tønder – kan vi overraske?

 

Søndag får vi besøg i Spektrum af 1. divisions nr. 2. Liganedrykkerne fra TM Tønder, som i sidste weekend tabte topopgøret til Fredericia HK i den direkte duel om førstepladsen og dermed indtager TM Tønder nu 2. pladsen i 1. division. TM Tønder er nedrykker fra Ligaen, og de har gennem hele sæsonen vist, at der er styrkeforskel mellem Ligaen og 1. division. De har haft to ”små bump på vejen” i form af nederlag til Sydhavsøerne og HØJ i efteråret, og nu også nederlag til topduellen med Fredericia.

Med andre ord så er det en stor mundfuld vores unge og hårdt prøvede drenge står overfor i søndagens kamp i Spektrum! Efter en god start på 2019 står vi nu med tre nederlag i bagagen og dermed nogle hårde slag i selvtilliden. Den mentale del af det arbejder Jacob, Andreas og hele holdet med, og der er behov for en trods-reaktion, hvis vi skal hente points mod de stærke sønderjyder.

Med de seneste resultater har vi nu måtte give slip på den 4. plads, som holdet ellers har ligget på gennem længere tid, og der er behov for at sætte nye mål for den resterende del af sæsonen. Vi er på 6. pladsen, og målet er at holde fast i den bedste halvdel af 1. division. Der er behov for at se på nye samspilsmuligheder og kombinationer i spillet. Samtidig vil vi begynde at se lidt fremad mod næste sæson og se på de enkelte spilleres udviklingsmuligheder og –behov. I den forbindelse er det glædeligt at se, hvordan vores Odder-Talenter er vokset med opgaverne i løbet af sæsonen, og vi har lavet aftale med flere af dem for næste år, hvor de vil få større ansvar og spilletid og dermed blive en mere integreret del af holdet. Du kan i øvrigt følge udviklingen i spillertruppen på vores Facebook-side, hvor spillerne løbende vil blive promoveret.

Tilbage til opgøret mod TM Tønder, som vi tidligere har kæmpet nogle intense opgør mod. På hjemmebanen ”Helvede i Syd” har alle hold en stor udfordring – vi tabte med 6 mål i det første opgør i denne sæson, men lad os se, om ikke overraskelsen lurer her i Spektrum, hvor vi 3 ud af de seneste 4 gange har vi besejret sønderjyderne!


TM Tønder stiller ikke kun op med syv mand på banen - de har også altid en fantastisk 8. mand klar i form af deres fans, der på flot vis følger holdet godt på vej. Det kan både ses og høres, men jeg håber, at vi kan fylde Spektrum til sidste plads, og at I alle vil byde sønderjyderne op til dans og vise, hvem der regerer i Fort Spektrum. Jeres opbakning til holdet er med til at gøre en stor forskel. Lad os sammen løfte taget og få Spektrum til at syde…… så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

Vi ønsker alle en god kamp og god fornøjelse i Spektrum Odder

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!