Endnu en nøglekamp - denne gang mod rækkens aktuelle nummer 4

Med tre points i de seneste to kampe mod rækkens nr. 2 og nr. 3, er der lagt op til endnu en nøglekamp, når vi i dag tager imod Team Sydhavsøerne, der p.t. indtager 4. pladsen.

Det kunne godt lugte lidt af krise, da vi led to ”trælse” nederlag på hjemmebane og tabte kontakten til top-3. Men drengene ville det heldigvis anderledes, og ser nu ud til at være tilbage på sporet. I mellemtiden er dagens modstander fra Team Sydhavsøerne krøbet forbi os – bl.a. i kraft an en 10-måls sejr over topholdet Fredericia.

 

De sidste to kampe er dog et tydeligt bevis på, at de blå fra Byens Hold kan spille op mod hvem som helst i rækken, når der er den rigtige gnist og tænding. I begge kampe formåede de i øvrigt at holde hovedet koldt og komme igen efter at have været bagud.

 

Der er derfor lagt op til et brag af en kamp i dag. Det er to formstærke hold, der begge har vist, at de kan slå de bedste, når de spiller bedst – og det er reelt en kamp om at hænge på toppe af rækken.

 

Vi skal bare tage én kamp ad gangen – og kigge på vores egen indsats. Men hvis vi kan klare vores egen del af opgaven, kan der stadig ske meget. Holdene fra 3. til 6. pladsen mangler en del indbyrdes kampe, så der vil med stor sandsynlighed blive rokeret en del på de fire pladser. Umiddelbart ser Skiv og Sydhavsøerne ud til at have det sværeste program, så der er absolut stadig noget at spille for. Og måske blive den sidste kamp mod Ajax ”hjemme” i Houhallen afgørende for vores placering.

 

Men nu og her gælder det dagens modstander fra Sydhavsøerne. Bak drengene op, så satser vi på, at de kvitterer med en god og koncentreret indsats – og så må vi se om ikke det rækker til to points.

Vi ønsker alle spillere, dommere, officials og ikke mindst tilskuere fra begge hold en god kamp.

 

Tour de Byens Hold

Næste gang vi spiller hjemme er i øvrigt den 24/3 mod HC Odense. Den dag varmer vi op med Tour de Byens Hold – en cykelevent med mulighed for spisning, spinning, træner-indlæg og hygge fra kl. 12.30 i Multihallen.

Vi håber, at I vil være med til et par hyggelige timer som opvarmning til Odense-kampen.

 

 

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!