Fest til sæsonens sidste hjemmekamp i Spektrum

Nu nærmer vi os afslutningen på sæsonen 2018-2019, og vi vil lave en festlig opvarmning til den sidste hjemmekamp i Fort Spektrum. Der er fællesspisning kl.13.30 i Multihallen, træneroplæg, lotteri med spændende præmier fra mange af vores sponsorer og ikke mindst et skønt gensyn med de fire ”Odderdrenge”, der spillede Final4 landspokalturneringsfinale i weekenden for Århus Håndbold. Det er værd at nævne, at Talentfabrikken i Odder derudover også havde 2 ”drenge” med i Final4 finalen, idet Skanderborgs målmand Kristoffer Laursen er Odder-dreng og stregspilleren Mads Kalstrup også har spillet i Odder.

 

”Trylledrikken”, som sikrede vores herrehold 5 points mod 1. divisions nr. 2, 3 og 4 var fordampet lidt, da vi sidste weekend mødte formstærke HØJ i Jyllinge. Vi måtte tage hjem med et nederlag efter en lige kamp og fin fight, som trods en fire-måls forskel med lidt held kunne have tippet til vores side. Det betyder, at vi fortsat ligger på 6. pladsen, og målsætningen er at holde fast i top 6.

 

I den tredjesidste kamp skal vi møde oprykkerne fra HC Odense, som aktuelt ligger på 12. pladsen og dermed ligger til den direkte nedrykning fra 1. division. Umiddelbart ser det ud til at være en overkommelig opgave, men som vi flere gange har set er der intet, man skal tage for givet i 1. division. I sidste spillerunde vandt fynboerne over topholdet Fredericia, og vi havde også en hård dyst mod dem, inden vi fik et tre-mål sejr med hjem fra Fyn i efteråret. Det er dog primært på hjemmebane, at HC Odense har hentet points – ude er det kun blevet til to uafgjorte kampe, så statistikken er ikke med dem før søndagens dyst. Fynboerne har dog fortsat mulighed for at slippe fri af nedrykningen, men det kræver at de henter 4 points mere end Frederikshavn i de sidste 3 kampe, så det er uden tvivl et hold, der vil fighte hårdt for at få points med hjem fra Fort Spektrum.

 

Vi håber på en stor opbakning til såvel ”forfest” som til kampen mod de pressede fynboer, så derfor vil jeg opfordre alle til at møde op til den fælles opvarmning med lækker spisning og hygge og til at lave en festlig kulisse i hallen. Vores drenge spiller bedst, når I kære fans, møder talstærkt og lydhør op i et fyldt Fort Spektrum.

 

Vi byder velkommen til alle og vi glæder os til en festlig søndag d. 24. marts.

 

Sæsonens sidste hjemmekamp

Søndagens kamp er den sidste i Spektrum, men ikke den sidste på hjemmebane. Den bliver til gengæld spillet d. 6. april i Hou Hallen, som vi håber, at I også vil være med til at fylde, når Ajax København kommer på besøg. Desuden skal vi inden juni spille pokalkamp mod Ligaholdet SønderjyskE, og vores 2. divisions Damer skal møde Ligaholdet fra Silkeborg-Voel KFUM, så følg med i medierne og se, hvornår der kommer flere spændende kampe i Fort Spektrum.

 

foromtale HCodense 

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!