Slut på en spændende sæson – og underholdning til det sidste!

Velkommen til sæsonens sidste kamp i 1. division mod AJAX København, som faktisk er hovedstadens stærkeste hold. AJAX har gennem de seneste sæsoner været placeret i den bedste halvdel af 1. division, og vi har gennem årene spillet mange lige opgør mod dem. Sidste sæson blev det til to uafgjorte kampe, og vores første opgør i København i denne sæson endte også med en pointsdeling. Om det også bliver tilfældet i lørdags sæsonafslutning i Hou Hallen må vi se.


Under alle omstændigheder har vores drenge det med at spille spændende kampe i denne sæson – ikke mindre end 15 ud af 25 kampe er afgjort med maximalt 3 måls forskel, så der er garanti for spænding i kampene. I turneringen har det også været spænding – næsten – til det sidste. Vi må dog se, at 3. pladsen er væk, da Team Sydhavsøerne vandt i sidste spillerunde. Derimod er 4. pladsen sikret med to points i lørdagsopgøret mod københavnerne. Med top-6 er vores målsætning til fulde opfyldt, og der skal lyde en stor ros til vores unge holds evne til at holde hovedet koldt de mange tætte kampe. 


Tak til vores sponsorer og trofaste fans

En spændende sæson med dygtige, ambitiøse og talentfulde spillere og trænere lakker mod enden, og det var ikke muligt at gennemføre håndbold på dette niveau i Odder uden den flotte opbakning vi har fra vores fantastiske sponsorer og entusiastiske fans. Det er dejligt at mærke den gode opbakning med et stigende antal sponsorer og mange fans på lægterne. Der skal lyde en stor tak til jer alle, og vi håber på - mindst – lige så stor opbakning til den kommende sæson.

Og kære fans: Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os!

Selvom AJAX-kampen er sæsonens sidste turneringskamp venter en spændende pokalkamp mod Ligaholdet SønderjyskE i løbet af maj. Den ser vi også frem til, og da der desværre er nogle, som forlader klubben efter denne sæson vil i forbindelse med pokalkampen tage afsked med dem. Så ingen tårer fra formanden i dag…

Tilbage til kampen mod AJAX København, som er et hold med store profiler i form af den gamle landsholdskæmpe, Kasper Nielsen, stærke Minik Dahl Høgh og ”Odder-drengen” Martin Risum, så vi får brug for al den opbakning, der skal fyldes op i Hou Hallen, som lægger gulv til kampen. Mød derfor talstærkt op lørdag d. 6. april kl. 16.00 og hjælp vores drenge til en sejr og to vigtige points. Lad os høre, at I er her og bakker Byens Hold helt op......

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på lørdag.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!