Vi vil give Sønderjyskes Ligahold kamp til stregen

Selvom sæsonen går på hæld og foråret har holdt sit indtog, bliver håndbold bliver stadig kastet i Fort Spektrum. Vi er nemlig med i DHFs Landspokalturnering, Santander Cup, hvor vi igen i år skal op mod SønderjyskE Ligahold. Det er en kamp vi glæder os til, og det bliver spændende at se, om vi kan måle os med Ligaens nr. 8.

 

Sønderjyderne er med i Liga-slutspillet, så det er et hold i topform vi får besøg af. I Ligaens grundspil har SønderjyskE været noget svingende De startede turneringen stærkt i efteråret, men efter jul blev det kun til to sejre, men med uafgjort i den sidste runde af grundspillet sikrede de sig pladsen i slutspillet. Her har de til gengæld hentet en overraskende sejr på udebane mod Team Tvis Holstebro, så under alle omstændigheder har sønderjyderne favoritværdigheden i lørdagens kamp, men det kan være, at de sparer nogle af de stærkeste spillere i truppen, så vores drenge har en chance for at skabe en overraskelse.

 

Når sæsonen rinder ud, er der desværre også tid til at sige farvel til nogle spillere. Vores unge talent i målet Salah Boutaf har haft en forrygende sæson og har spillet sig solidt ind på det danske U21 Landshold. Salah skal til Skanderborgs Ligahold, hvor han forhåbentlig kan blive en del af den store succes, vores naboer her for tiden. Rasmus Rokkjær indstiller karrieren på topplan, mens Mike Poulsen fortsætter karrieren i en anden klub. På trænersiden bliver det det farvel til vores assistenttræner, Andreas Toudal, som har været en rigtig god sparringspartner for Jacob Trangeled og en god inspirator for spillerne. Herfra skal der lyde en stor tak til drengene for deres store indsats og engagement igennem flere år hos os, og held og lykke videre i karrieren.

 

Når nogle stopper, kommer der heldigvis nye til, og vi har flere spændende profiler på vej ind i truppen, ligesom der kommer flere Odder-talenter med i truppen. Det kan I følge mere med i gennem pressen, på vores hjemmeside www.odderhaandbold.dk/elite og meget populære facebookside www.facebook.com/ByensHold

 

Støt vores sponsorer – de støtter os

Sæsonen går på hæld, men der bliver fortsat arbejdet hårdt i kulissen. Jacob Trangeled blev fra 1. maj fuldtidsansat, og han skal ved siden af træneropgaverne varetage sponsorsalget og kontakten til vores nuværende og nye sponsorer. Jacob er godt i gang, og udover at vi fortsat mærker den flotte opbakning vores trofaste sponsorer giver os, er der er nye spændende sponsorer på vej.

 

Vi vil fremadrettet fortælle lidt om vores sponsorer på hjemmesiden og på Facebook og om de aftaler, vi får lavet med dem. Tænk på det når du handler i byen og i øvrigt omtaler virksomheder og butikker, og husk at støtte vores sponsorer – de støtter os.

 

Tilbage til den spændende pokaldyst med SønderjyskE – vi går på banen for at vinde, og vi har brug for alt den opbakning vi kan få for at skabe overraskelsen, så mød op oghjælp Byens Hold med at besejre sønderjyderne i lørdagens pokalopgør.

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på lørdag.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!