En ny og spændende sæson starter
– velkommen til en ny sæson

 

Velkommen til en ny spændende håndboldsæson i Odder. Det er lidt tidligere end sædvanligt, at vi åbner dørene til 1. divisionshåndbold, men jeg håber, at alle I fantastiske Odder-fans er lige så klar til at give den fuld gas som vores drenge og teamet bag er.

 

Truppen

I sidste sæsons sluttede vi på 4. pladsen – et rigtigt flot resultat af vores unge hold, og igen i år sigter vi efter den bedste halvdel af 1. division. Et par ”gamle gutter” er holdt og et ungt talent rykket videre til Ligaen, men vores Odder-Talenter har udviklet sig flot i den forgange sæson og der er flere af dem, som nu er faste spillere i truppen. Derudover har vi fået tilgange af nogle spændende unge talenter, som allerede i træningskampene har vist deres kvaliteter, så alt i alt står vi med en stærk og ”sulten” trup.

 

Trænerstaben

På trænerfronten holder vi naturligvis fast i Jacob Trangeled, som gør et fantastisk arbejde i Odder Håndbold. I år får Jacob en erfaren herre ved sin side som spillende assistenttræner, nemlig norske Mathias Gjestrud, der tidligere har spillet i Ligaen i HC Midtjylland og i norske Halden. Jacob gør et fantastisk arbejde ikke kun med 1. div. Herrerne, men også med Odder-Talent-truppen og integrationen med foreningen og talentudvikling for vores børn og unge. Omfanget og indholdet af det talentudviklingsarbejde, Jacob har igangsat, vil I komme til at høre meget mere om i løbet af sæsonen.

 

Jacobs arbejdsområde er udvidet

Det er ikke kun på håndboldfronten vi trækker på Jacobs evner. Tilbage i maj lavede vi en ny aftaler med ham om at blive sponsoransvarlig, og det er en opgave, som han går ind til med lige så stor ildhu og entusiasme, som han gør på håndboldfronten, og vores sponsorer - eksisterende såvel som nye - tager godt imod Jacob, når kan kommer rundt på besøg hos dem. Tilbage til håndbolden - sæsonoptakten har som sædvanlig budt på hård træning og en masse træningskampe, som giver et billede af hvor stærkt vores hold står. Vi har spillet to meget jævnbyrdige kampe mod Ligaholdene fra SønderjyskE og Aarhus Håndbold og mødt to af vores kommende modstandere: HC Midtjylland og Otterup HK samt det norske ligahold Fylllingen.

 

Nu bliver det alvor ...

En ting er træning – på søndag bliver det alvor, og i denne sæson lægger vi ud med ”vores onde ånd” fra Otterup HK. I de seneste sæsoner har vi haft det svært mod fynboerne især i Fort Spektrum, men nu skal det være! I træningskampen mod dem for to uger siden hentede drengene en fin 7 måls sejr, og det ser ud til at styrkeforholdet er til vores fordel i denne sæson.

 

Kom og hjælp os til en god start ...

Vi vil meget gerne starte sæsonen med en sejr i Fort Spektrum og det vil spillerne og teamet bag kæmpe hårdt for. Alle jer, kære fans har også stor indflydelse på at hjælpe drengene til en sejr, så vi kan komme rigtigt godt fra land i en spændende 2019-2020 sæson. Derfor - mød op på søndag og lad os sammen få taget til at lette i Fort Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!