Vi tager en kamp af gangen – og der skal igen points på kontoen

Så fik vi endelig points på kontoen igen med en meget vigtig sejr ude over HEI Skæring i søndags. Vi har som bekendt ikke performet i de indledende kampe og efter 8 kampe med kun 2 points var de to i søndags særdeles vigtige, hvilket spilleres og alle vi andres reaktion også tydelig viste efter kampen.

 

Denne søndags opgør er mod et oprykkerhold, nemlig Roskilde, som overraskende kom op i 1. division efter sejr over Stoholm, der ellers var kommet nogenlunde gennem sidste års sæson, men sluttede på 10. pladsen. Roskilde har haft en svær start i 1. division og kun fået 2 points efter en overraskende sejr ude over TM Tønder. De øvrige kampe er alle tabt, og i de fleste tilfælde med store nederlag til følge. I sidste weekend mødte de Ajax København hjemme, hvor det blev til et 6-måls nederlag. Det er derfor et hold, som vi skal slå, og med sejren i søndags ude mod HEI Skæring er jeg sikker på, at drengene har fået tanket selvtillid efter den tætte kamp og to vigtige points.

 

Vi har erkendt at det langt fra har været den ønskede eller forventede start på sæsonen, og vi har derfor arbejdet på at hjælpe Jacob, drengene og hele teamet i de seneste uger. Der har været behov for ekstra overblik især i forbindelse med angrebsspillet, og Jacob og drengene har peget på vores andenholdstræner Michael P. som en ekstra assistent. Det har ”P” heldigvis accepteret i det omfang, han kan få det til at gå op med 2. holdets kampe og hans civile arbejde. Det tror vi alle, er en god løsning, og det har vi en klar forventning om vil hjælpe os til at få spillet til at glide bedre og pointene til at ”triller ind på kontoen”. For at det kan lykkes, har vi også valgt at holde fokus på en kamp ad gangen. Det er det, der tæller – og jeg er sikker på, at drengene er fuld fokuseret og klar til at kæmpe for en sejr over sjællænderne denne søndag.

 

Opbakningen fra sidelinjen betyder rigtigt meget for holdet, hvilket vi så med en stor fanskare i søndags – omkring 100 Odder-fans i en hel fyldt Skæring-hal, og det var helt klart en stor støtte for holdet. Jeg håber, at I vil følge succesen op og komme og give drengene en super opbakning – det fortjener de, og det har de brug for.

 

Derfor - mød op søndag den 10. i 10. og lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde
- så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement! Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Henrik Bentsen

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!