Alt for spændende forår i vente

Selv om vi sluttede flot af i de sidste måneder før julepausen betyder den dårlige sæsonstart, at vi går et alt for spændende forår i møde. Vi vandt ganske vist fem af de sidste syv kampe i 2019, men der er stadig et stykke arbejde, der skal gøres færdigt her i foråret.

Første kamp efter julepausen var søndagens udekamp mod Sydhavsøerne, der vanen tro var meget stærke på deres hjemmebane. Det blev desværre til et to måls nederlag selv om de blå fulgte godt med gennem hele kampen.

Dagens kamp står mod Skovbakken, der i skrivende stund lidt overraskende ligger på en 4. plads med mulighed for avencement efter en midtugekamp. Skovbakken har haft en særlig evne til at spille på de små marginaler med et par uafgjorte og en del kampe, der er vundet med 1-2 mål. Vi ved jo selv fra sidste sæson, at når bare det går den rigtige vej, er det i bund og grund en god egenskab at have.

Jeg tror derfor, at vi i dag skal forvente en tæt kamp, som først afgøres til allersidst. Til gengæld tror jeg, at vi har flyttet os så meget siden sæsonstarten, at vi også får den revanche, som vi har til gode.

Forudsætningen for dét er, at vi støtter vores hold, som vi har gjort gennem hele efteråret. Dét gør bare en forskel, når drengene kan mærke, at vi står bag dem uanset, at de er kommet lidt bagud i tabellen. Vi kan være den vigtige 8. mand, som afgør kampene.

Jeg ønsker alle en rigtig god kamp!

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!