Vi skal have ild i øjnene og kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne 

Lørdagskampen – lokalbrag mod HEI Skæring - er en af de vigtigste kampe i lang tid i Spektrum Odder. Med 5 kampe igen og en placering som nr. 11 i 1. division skal der points på kontoen i lokalbraget mod HEI Skæring, som ligger nr. 12 – et point efter os. Det er en regulær 4 points kamp, og det er meget vigtigt, at vores drenge går ind til opgøret med ild i øjnene og er klar til at kæmpe en vis del ud af bukserne.

 

I de seneste fire kampe har vi kun hentet 1 point, som til gengæld kom i den spændende hjemmekamp mod TMS Ringsted, og vi har i sæsonens sidste fem kampe brug for en ny stime af points. I efteråret var en et-måls sejr mod HEI Skæring vendepunktet for vort unge hold, og i de tilsvarende fem kampe hentede vi 8 points. Det har vi også brug for i slutspurten af sæsonen.

 

Spillerne kan også spille flot håndbold og levere resultaterne, hvilket den stærke indsats i kampen mod TMS Ringsted viste. De har ”blot” brug for troen på det og gnisten til at tænde ild i øjnene, så bliver spillet bedre og resultaterne kommer lettere. Det er naturligvis noget, Jacob og hele teamet arbejder med. Op til lørdagens kamp er det bl.a. med lidt alternativ træning i form af kørestolsrugby sammen med en række sponsorer som PR for en stor kørestolsrugby turnering på Egmont Højskolen samt en pokalkamp mod 3 div. holdet Vestbjerg IF d. 25 februar.

 

Cykelevent – 6-dagsstemning i Multihallen

Op til kampen bliver der også kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne, idet vi afholder den traditionelle cykelevent, hvor mange af vores gode sponsorer dyster på spinningscykler for at støtte stærkt op om Byens Hold – der er 6-dagsløbs-stemning med musik, speakning, spurtpræmier og naturligvis præmier til det hold, der kører længst og til det, der kører flest penge ind til Byens hold. Det kan du opleve i Multihallen fra kl. 13.30.


 

Gratis adgang til kampen på lørdag

Tilbage til det vigtige lokalbrag på lørdag – ikke kun drengene skal have ild i øjnene. Vi skal også have tændt mest muligt op på lægterne, og jeg håber, at vi kommer til at se et Fort Spektrum fyldt med festlige blå fans, der er kommet for at bære Byens Hold frem mod to vigtige points. Dagens kampsponsor, Sydbank, hjælper også godt med at skabe en fantastisk kulisse til kampen, idet de har sikret, at der er gratis adgang for alle til kampen.

 

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

 

Nyt fra Odder Håndbold

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!