Verden er af lave både på og uden for banen

Der er ingen tvivl om, at hele verden ved, hvad Corona-Virus eller COVID 19 er. En aggressiv influenzavirus, som ­startede i Kina og nu er ved at lægge alt ned – incl. sportsevents og a­ndre arrangementer, hvor mange mennesker mødes. Det har også ramt håndboldligaerne og 1. division på både Herre- og Dame-siden, idet Dansk Håndbold Forbund har besluttet, at alle kampe i marts skal spilles uden tilskuere i de fire rækker. Det påvirker naturligvis også os i Odder meget såvel sportsligt som for vores sponsorer og fans, at vi ikke kan invitere til nogle meget spændende og afgørende kampe i slutfasen af turneringen.


Livestream fra Spektrum

Vi vil lave livestreaming af kampene i Spektrum ligesom vores udebanekampe kan se live. Det bliver på Facebook, hvor jeg håber, at I alle vil følge og heppe hjemme fra stuerne. Der blev livestreamet fra sidste weekends kampe, hvor der var 200 – 300 seere, der fulgte de enkelte kampe. Så selvom man ikke kan opleve stemningen i hallen kan man se vores sponsorers eksponering, ligesom vores kampprogram kan ses på vores FB-side og her: KAMPPROGRAM.

 

Verden er næsten også af lave på håndboldbanerne. Der er intens spænding i såvel top som bund af 1. division. Med 3 spillerunder tilbage kæmper 6 hold i toppen om oprykning til Ligaen, mens 7 i den anden ende fortsat kan rykke ud.

 

Odder-drengene kæmpede og havde ild i øjnene, hvilket gjorde, at vi fik en flot og fortjent sejr i sidste weekends udekamp mod Roskilde Håndbold. Samtidig vandt HC Odense, FIF og HØJ overraskende over tre af topholdene, mens HEI Skæring fik uafgjort mod ”Ligaholdet” TMS Ringsted. Så der er status quo i slagsmålet op at blive i ­rækken. 7 hold som med 3 kampe tilbage i kamp om at undgå ­nedrykning. Tættere og mere spændende kan det næsten ikke blive….

 

Det slagsmål er vi også en del af, men Byens Hold har på papiret et lettere slutprogram end flere af konkurrenterne, så jeg er overbevist om, at vi også spiller 1. divisionshåndbold i Odder næste sæson. Jacob og drengene er klar over ­situationen, og jeg er sikker på, at de også i søndagskampen mod HØJ vil kæmpe en vis del ud af bukserne, så vi snupper de to points mod sjællænderne.

 

Selvom vi kommer til at savne vores fans og sponsorer på lægterne med den fantastiske kulisse I altid laver, så er jeg sikker på at der bliver fart over feltet, og forhåbentlig flest mål til Odders stærke drenge.

 

Følg med på Facebook og vores hjemmeside.

 

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!