Endelig kan vi igen byde velkommen til turneringshåndbold i Spektrum Odder igen – efter al for lang tids pause. Der har heldigvis være fuld damp på træningen siden uge 30, og vi har en række spillere, trænere og alle os andre på sidelinjen, som er tændte og glæder os til for alvor at komme i gang med håndbolden i Odder.

Sommeren har budt på en del fornyelse på Byens Hold, og vi får en række af vores nye spændende spillere at se i den blå trøje. Der er flere unge talenter med erfaring fra U-landshold, Liga-klubber, og nye navne som Wolf, Rosendahl, Hedehus og Bech kan I glæde jer til at følge. Derudover er flere af vores egne talenter rykket op i brutto-truppen, så ca. halvdelen er lokale Odder-drenge. 


Vi får også en ny mand at se på bænken, idet Jacob Trangeled har fået en ny wing-man: assistenttræner Mikkel Voigt, der til dagligt er en af hovedkræfterne på håndboldakademiet SHEA i Skanderborg. Derudover har Mikkel været cheftræner for Skanderborgs Liga-damer og assistenttræner på U19 Damelandsholdet og har en stor erfaring med talentudvikling, og vi er sikre på, at samspillet i vores unge trænerteam vil give holdet et ekstra løft.

Teamet bag holdet har også fået en række udskiftninger. Vi har ansat Claus Fisker som sponsorsælger. Mia Nøhr Christensen og Katrine Schlichter tager over på den administrative del efter Karin Barlas, ligesom Peter Stephansen, Graffias er ved at overtage det grafiske arbejde efter kim Bruhn, som i mange år har lagt en kæmpe indsats i Odder Håndbold.
Velkommen til jer nye og mange tak for hjælpen til I ”gamle”.

Den nye sæson byder på en række nye modstandere i 2. division som følge af papirafgørelsen og tvangsnedrykningen i sidste sæson, men vi lægger ud med ”en gammel kending” i form af Fredericia Håndbold, som har et par gamle Odder-drenge i 1. holds truppen: Martin Bisgaard og Anders Kragh Martinusen. De to kommer vi formodentlig ikke til at møde, men deres 2. hold skulle også være ret slagkraftigt.

Der skal ikke herske tvivl om, at vi går på banen for at vinde, og målet for sæsonen er en hurtig tilbagevenden til 1. division, hvor vi føler at vi hører hjemme. Det bliver ikke nogen walk-over, for der er en række stærke hold i rækken, som ud over Fredericia byder på to andre Liga-reservehold og andre stærke klubber, så der skal kæmpes om hver bold. De tre Liga-reserver kan ikke rykke op, men vi skal naturligvis have flest mulige points mod dem og så slå alle de andre …

Jeg håber, at I alle vil byde Byens Hold velkommen tilbage på banen, og at I er klar til at give dem en kæmpe hånd i kampen mod Fredericia Håndbold.

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde …

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.
 

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!