Det bliver Casper Jul Christiansen, der i den kommende sæson skal stå i spidsen for Odders håndboldherrer, som p.t. ligger til en hurtig tilbagevenden til 1. division. Ved sin side får han en meget erfaren håndboldmand, der kan skrive både ligaspiller og masser af trænererfaring på cv’et.

Odder Håndbold er først og fremmest kendt for at udvikle unge spillere til højeste niveau. Men klubben er også kendt for - med succes - at satse på unge trænere. Denne gang er valgt faldet på den 26-årige Casper Jul Christiansen, som sin alder til trods, har masser af erfaring med udvikling af nogle af landets bedste håndboldtalenter. Han er i denne sæson træner for U19-ligaholdet på Shea, naboklubben Skanderborgs håndboldakademi, som Odder Håndbold har samarbejdet med i denne sæson. Sæson før var Casper Jul cheftræner for Ålborg Håndbolds U19-ligahold, ligesom han tidligere har trænet både U16 og U18 i Randers HH.

Casper Jul kender i øvrigt Odder-spillerne særdeles godt, idet Shea-holdet har trænet med Odder i denne sæson.

Den unge cheftræner får en særdeles erfaren håndboldmand ved sin side i form af den 52-årige Kenneth Nygaard, der har takket ja til at være assistent for Casper Jul – som han i øvrigt også er det i Shea i denne sæson. Kenneth Nygaard har tidligere spillet ligahåndbold i Århus, og har masser af trænererfaring på højt niveau, herunder som assistenttræner for Skanderborg Håndbolds ligahold. Men det er også en Kenneth Nygaard, der vender tilbage til Odder, hvor han i fire år som træner og spiller for Odders bedste herrehold har været med til at skabe fundamentet for det hold, han nu skal være med til at træne.

- Vi er superglade for og stolte af vores nye trænerduo, udtaler Odder-formand Henrik Bentsen. Casper Jul er en spændende ung træner, der er kendt for at være utrolig velforberedt, seriøs og målrettet. Kenneth Nygaard kender vi for en masse godt. Han er en dygtig træner og en meget rolig og erfaren herre, som vi jo også har haft fornøjelsen af i starten af vores rejse mod toppen i dansk håndbold.

Odders håndboldherrer, som sidste år blev ofre for den første coronanedlukning og blev rykket ned i 2. division, har fra første fløjt indtaget 1. pladsen i række, og ligger derfor i øjeblikket til en hurtig tilbagevenden til 1. division.

- Det er på hver sin måde to meget kompetente herrer, vi har lavet aftaler med, og selv om håndboldverdenen i øjeblikket er præget af en enorm usikkerhed, tror og håber vi på, at det er et 1. divisionshold, de skal være i spidsen for i næste sæson, slutter Henrik Bentsen.

Yderligere oplysninger: 

Sportschef Lars Slyngborg Kronborg, tlf. 29640424

 

 

OHE 01 low   

 

 

OHE 04 low 

Nyt fra Odder Håndbold

Nicolai Husum får selskab af Magnus Vestergaard til begge ender af banen

Sebastian Hedegaard skifter fra AJAX København til Odder Håndbold Elite

Leivur Mortensen og Mads Sejersen danner par på venstre fløj i den kommende sæson 

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!