Tilbage i Fort Spektrum

Vores blå drenge har ind til videre gjort deres til at få Spektrum til at genopstår som det uindtagelige fort, som alle modstandere frygter. Med to sejre er vi ubesejret på hjemmebanen i Fort Spektrum – og det skal vi i dag forsøge at holde fast i med 3 på stribe i Spektrum.

Der har været bump på vejen på udebane, men vi har været stærke på hjemmebanen i Fort Spektrum. Hvis vi kan hente endnu to points står vi dog trods alt godt inden vi tager hul en periode med svære kampe mod modstandere fra toppen af rækken. Der er derfor meget på spil i dagens kamp, og der er brug for fight og godt spil på banen – og den sædvanlige fantastiske opbakning fra alle de trofaste tilhængere på lægterne.

Man skal ikke lade sig narre af, at dagens modstander fra FIF ligger i bunden af rækken. FIF har i de første kampe mødt stærke modstandere fra toppen af rækken, og fik i sidste weekend den første sejr hjemme over Otterup. Det er derfor supervigtigt, at vi ikke undervurderer dagens modstander fra FIF. Men det ænder ikke ved, at vi i dag møder et af de hold, vi meget gerne skal holde under os i tabellen, så vi vil rigtig gerne ser vores blå drenge folde sig ud og vise den fantastisk fight og det flotte spil, som vi har oplevet i de to første hjemmekampe. Men opbakningen fra lægterne gør de altafgørende forskel. Det løfter holdet - og det gør alle på og omkring holdet utrolig stolte.

Jeg ønsker alle spillere, trænereteams, dommere, officials og ikke mindst alle jer på lægterne en helt fantastisk god kamp!

Karsten Geertsen

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!