Vi er meget bevidst om, at der vil være svingende præstationer af et hold med mange unge spillere, som ikke har haft ret meget tid til at blive spillet sammen efter en lang corona-pause. Vi ved, at spillerne er både dygtige og dedikerede, men i denne sæson vil det være helt naturligt med udfald, som vi har set i dele af de to sidste kampe. Det er en præmis vi accepterer – bare vi lærer af vores fejl.

På min ønskeseddel står derfor, at dagens kamp skal være et lille vendepunkt i spil og udtryk. Jeg vil gerne se et hold, der både kan, vil og tør spille håndbold fra det allerførste fløjt – sådan som vi så det i et par af de første kampe. Og den leg tror jeg faktisk også meget gerne spillerne vil være med på. Jeg tror og forventer, at de i dag vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at vise os, hvad de består af. Og vi har set, at de kan spille hurtigt og flot håndbold uden alle de tekniske fejl, der skæmmede sidste hjemmekamp. Om vi så kan få både fight og godt spil til at gå op i en højere enhed, er en anden snak. Vi skal bare vise, at vi er på vej i den rigtige retning.

Dagens modstander fra HØJ har fået en fin start på sæsonen og er p.t. at finde i toppen af tabellen, så det er ikke nogen let opgave, der venter vores blå drenge. Det kan derfor godt være, at en god kamp ikke er nok til en sejr. Men hvis spillerne leverer på banen og vi bakker op på lægterne, er det absolut muligt at overraske og tage de to points i dagens kamp.

Jeg ønsker alle spillere, trænereteams, dommere, officials og ikke mindst alle jer på lægterne en helt fantastisk god kamp!

Karsten Geertsen

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!