Godt begyndt …..         
 
Efter 10 kampe og 8 points passer overskriften måske ikke umiddelbart så godt, men ser vi tilbage på den første kamp, så blæste vi et af de stærkeste hold, Team Sydhavsøerne ud af Spektrum, og de efterfølgende kampe gav et par sejre hjemme i Fort Spektrum og et par ærgerlige nederlag ude. Derefter fulgte fire kampe mod topkandidater, hvor især den sidste hjemme mod HØJ Elite viste en stor fremgang for vort unge hold. Flere gang i kampen var vi foran med 7 mål og havde topholdet med de tidligere Liga-kæmper Bo Spellerberg og Morten Slundt på krogen. Godt begyndt i den kamp rakte desværre ikke helt, idet erfaringen og et stærkt 7 mod 6 spil desværre resulterede i et 4 måls nederlag.

I sidste weekends udekamp i ”Helvede i Syd” mod TM Tønder var det også godt begyndt med en 8 måls føring efter 20 minutters spil. Derfra kæmpede hjemmeholdet sig tættere på, og var kun bagude med et mål med 4 minutter igen. Vores unge drenge holdt hovederne kolde og skudarmene varme og sluttede med en flot tre-måls sejr. Første udebane sejr var en realitet, og jeg er sikker på, at der er flere sejre på vej.

Søndagens hjemmekamp er mod vores ”onde ånd”, Otterup HK, som vi gennem årene har spillet mange tætte kampe imod – flere gange med fynsk sejr i Odder og Odder-sejr på Fyn. Den aktuelle stilling og de seneste par resultater – herunder et nederlag hjemme mod TM Tønder viser et Otterup hold, som ikke har tidligere års styrke, men man skal aldrig undervurdere dem i Spektrum… Med det flotte spil - hurtigt og kontant - drengene har leveret, bør vi kunne hente endnu en sejr i Fort Spektrum.

For at opnå det har vi også brug for alle jer, kære fans. Derfor - mød op på søndag og lad os sammen få taget til at lette i Fort Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Venlig hilsen 

Henrik Bentsen

Formand

Nyt fra Odder Håndbold

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Håndbold-eliteklubberne lancerer fælles banebrydende app           

Tid til revanche i et vigtigt lokalopgør              

Kampprogram mod Otterup     

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!