Vigtige point på spil

Der er vigtige points på spil for begge hold i dagens opgør. Jeg kan ikke mindes en 1. div., hvor midterfeltet var så stort og tæt midtvejs i sæsonen – og både HC Odense og vi selv ligger i det store felt, hvor kun 4 points skiller 7. og 13. pladsen. Sidste runde bidrog godt til den mærkværdige stilling. Bundhold slog tophold og trængslen omkring nedspils- og nedrykningsstregerne blev endnu tættere. Mest overraskende var nok bundholdet Roskildes sejr over rækkens to’er fra HØJ. Vores egne præstationer har også været meget svingende. Det havde vi sådan set også forventet af første halvdel af sæsonen – udsvingene har bare været lidt for store efter min smag. Men det bliver der arbejdet hårdt for at rette op på, og vi har stor tiltro til truppen og alle omkring den. Efter en dårlig præstation i sidste hjemmekamp, blev det til en flot sejr ude mod Skovbakken og et forventeligt nederlag ude mod Sydhavsøerne.

Nu venter så HC Odense i dagens kamp. Odense er et af de hold, vi skal kunne måle os med, og vi har derfor lov til at have store forventninger til kampen og ikke mindst til resultatet. Vi skal meget gerne tage begge points i dagens kamp. HC Odense måtte i øvrigt melde afbud til sidste weekends kamp p.g.a. corona i truppen, så deres forberedelser har nok ikke været optimale. Som sagt er der vigtige points på spil. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at vi støtter og bakker op om vores hold. I er den vigtige 8. mand, som kan få spillerne til at løfte spillet. Der har i de seneste hjemmekampe blevet givet udtryk for en del utilfredshed med dommerne. Det synes jeg ikke, man skal have så meget fokus på og det er heller ikke helt rimeligt. De gør deres bedste – og vi er nok ikke helt uvildige ude på lægterne. Jeg er sikker på, vi hjælper holdet meget bedre ved at flytte en lille smule mere af energien over på at heppe og bakke op om holdet – også i de svære perioder, som er en del af enhver håndboldkamp.

Jeg vil ønske alle aktører, hjælpere og ikke mindst tilskuere fra begge sider en rigtig god håndboldkamp – og herefter en glædelig jul og et godt nytår.

Karsten Geertsen Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Sæsonens sidste hjemmekamp - vi møder Skovbakken

Her den rigtige annonce omkring kampen d. 22/3 mod AJAX København - der er ved en fejl kommet en gammel annonce i denne uges Odder Avis

Hent gratis adgangsbiletter ved kampsponsor ProBiler - Odder.

22032022EKSTRA

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!