Kære sponsorer, netværk, anpartshavere og fans

Jeg vil på Odder Håndbold Elites vegne ønske jeres alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.

Vores afslutning her op til jul blev desværre lidt coronaramt med flere smittede spillere og dermed udsat kamp mod HC Odense – og ikke mindst aflysning af den traditionsrige julefrokost for vores VIP-medlemmer – men vi kommer stærkt igen 😊

Vi ligger pt. nr. 9 i 1. division efter nogle kampe, som ikke hver gang er gået vores vej, men det har uden tvivl givet vores unge hold mere hår på brystet, og vi vil stå meget stærkere, når turneringen (forhåbentlig) genoptages d. 22. januar. I må gerne notere i kalenderen, at den udsatte kamp mod HC Odense bliver spillet onsdag d. 26. januar kl. 20, hvor vi håber at se jer alle give en stor opbakning vores blå drenge, så vi får en god start på 2022 i Fort Spektrum. Holdets fællestræninger er pt. aflyste, og spillerne har hver især fået en individuel træningsplan af vores fysiske træner, Jesper Nielsen. Jeg er sikker på, at planerne bliver fuldt, og der bliver nok også lagt endnu flere lag og kg på, så de står meget fitte, når vi genoptager træningen i Spektrum efter nytår.

Vi har oplevet en stor opbakning til alle kampene i Spektrum både fra VIP-medlemmerne og fra mange øvrige fans. Det skal I have tusinde tak for. Det er ikke kun på hjemmebane i Spektrum – der var også en fantastiks opbakning bl.a. med over 50 Odder-fans, der lavede fest og larm i Vejlby-Risskov hallen, da Skovbakken blev slået i en medrivende kamp. Stor tak god opbakningen til jer der deltog såvel som til de sponsorer der gjorde det muligt at skabe det fællesskab med bus, trommer m.m.m. til den tur. Den fan-kultur vil vi gerne arbejde videre med, og der kommer helt sikkert igen en udebanetur i foråret, hvor vi håber på lige så stor opbakning.

Det er ikke kun til kamp, vi oplever en super opbakning. Det har vi også fået fra alle vores sponsorer, og det er fantastisk at mærke den imødekommendehed og økonomisk opbakning I har vist os. Det er vi meget taknemmelige for - uden jer ingen tophåndbold i Odder. Vi gør vores bedste for at give igen og levere en masse eksponering og oplevelser til jer. Alle fans husk at støtte vores sponsorer – de støtter os. 

Endnu en gang vil jeg ønsker jer alle en god Jul og godt Nytår, og vi ser frem til vores fælles oplevelser i det kommende år.

🎄🎅💙

Venlig hilsen

Odder Håndbold Elite ApS

 

Henrik Bentsen

Bestyrelsesformand

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!