Odders stærke unge hold har fået en forrygende start på 2022 med sejre i de første tre kampe – og resultatet af weekendens opgør på udebane mod FIF kendes ikke på nuværende tidspunkt, så vi står måske med fire sejre inden mødet med 1. divisions suveræne tophold, HC Midtjylland.

Uldjydernes skalp vil vi også gerne have, men det kræver en kæmpe indsats over hele linjen. HC Midtjylland har ikke tabt siden premierekampen ude med Grindsted, og derudover er det kun blevet til et pointtab i den uafgjorte kamp forrige weekend mod TM Tønder. Med den tæthed, der er fra midten og nedefter i 1. division er ethvert point vigtigt, og kan vi supplere den fine pointhøst fra de første 2022 kampe vil det være rigtigt flot.

HC Midtjylland har siden oprykningen for 3 sæsoner siden præget toppen i 1. division og deres ”beskedne” målsætning er at slutte i top-5 i 1. division. Jeg er sikker på at deres klare ambitioner er oprykning til Ligaen i denne sæson, og de ser ud til at være godt på vej.

2022 er startet med sejre, gejst og selvtillid, og vi går altid på banen for at vinde. En overraskelse mod uldjyderne er derfor ikke umulig, men det kræver en stor præstation af Byens Hold, hvis vi kan hente points i aftenkampen torsdag d. 10/2.

Det er naturligvis på banen at slaget skal stå, men liv på lægterne og jeres fantastiske opbakning har også enorm betydning for holdet, så derfor, kære venner, mød op og være med til at løfte Byens Hold til 2 points torsdag kl. 19.00

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Venlig hilsen

Odder Håndbold Elite ApS

 

Henrik Bentsen

Bestyrelsesformand

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!