Hvert point tæller – og vi har brug for dem

Jeg tror aldrig, at den nederste del af 1. division har været så tæt som i denne sæson – 3 points mellem os på 6. pladsen og Roskilde på 12. pladsen, hvor 19 ud af 26 kampe er spillet. Vi ligger heldigvis i toppen af den gruppe, men vi har brug for hvert et point vi kan hente.

I skrivende stund kender vi ikke resultatet af vores kamp ude mod Grindsted d. 20/2. De ligger p.t. på 4. pladsen med 26 points i en top, der også er ret tæt, og de er meget stærke på hjemmebane, men jeg krydser fingre for, at vi får point(s) med hjem derfra.

Aftenens modstander Ajax København er en af de stolte traditionsklubber i Danmark, og de har hentet mange mesterskaber gennem tiden. På kvindesiden har de gennem flere år haft en Liga-hold, og de har også ambitioner om at komme op på herresiden. Holdet er et godt mix af en gruppe erfarne spillere og unge talenter, som gerne vil ud over stepperne. Deres mest kendte navn er dog på sidelinjen i form af den tidligere Liga- og landsholdskæmpe samt TV-kommentator Daniel Svendsen, som er direktør for klubben.

Ajax har et stærkt hold omend ikke på Grindsteds niveau. De ligger med 3 points mere end os, så opgaven for Byens Hold virker ikke uoverkommelig. Vi har også en kraftig revanche til gode, idet vores unge løver løb ind i sæsonens største nederlag, da vi mødte Ajax på udebane i oktober. Heldigvis har københavnerne vist sig at være væsentlig stærkere på hjemmebane end ude, så vi ser frem til at vise dem, at Fort Spektrum er en udebane, hvor de ikke får noget forærende.

Men igen – hvert point tæller og vores unge hold skal kæmpe en vis del ud af bukserne, så vi kan sætte yderligere et par points på kontoen denne fredag aften. Vi har gang på gang set, at en stor og højlydt opbakning på lægterne er med til at bære Byens Hold frem til sejr, så jeg håber, at der møder mange op, og at I alle viser jeres fantastiske opbakning til drengene, så vi kan hente endnu en sejr i Fort Spektrum.

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!