Velkommen til sæsonens sidste kamp i Fortet

Søndag så det længe ud som om, der kunne være noget på spil i dagens kamp. Men det hele falde til sidst ud til vores fordel, så nu har vi 100% sikkert opfyldt sæsonmålet om at forblive i 1. division.

Men vi skal lige have gjort sæsonen færdig, og det må meget gerne ske med to points i dagens kamp mod Skovbakken. Så ender vi på en flot 8. plads i god afstand fra nedspildspladserne.

Efter en uhørt lang scoringspause og et minus på 9 mål på bare 12-13 minutter sidst i 1. halvleg i sidste fredags udekamp mod HEI, tror jeg på, at de blå vil vise os, at de faktisk godt kan spille håndbold i hele 2 x 30 minutter.  Og gør de det, tror jeg godt, der kan være to points til os. Hvis ikke HEI slår MC Midtjylland i denne runde, kan et enkelt point i øvrigt også sikre os mindst en 9. plads.

Sæsonen har som helhed været meget svingende – præcis som vi forudså i et sæsonens første kampprogrammer. Holdet er ungt og det er derfor helt normalt, at der er udsving. De har bare ind i mellem føltes lidt for store, men det skal nok blive bedre til den kommende sæson. Når man ser på nogle af de øvrige resultater i rækken, er vi bestemt heller ikke alene om de svingende præstationer. Det har været lidt kendetegnende for 1. div. i denne sæson.

Jeg håber, I er enige med i, at drengene flere gange har vist godt takter med fejende flot håndbold og store oplevelser i løbet af sæsonen.

Tak for til alle jer, der trofast har fulgt holdet – og til jer, der er dumpet ind en gang i mellem. Jeg håber I vil give drengene en ekstra stor opbakning i sæsonens sidste kamp.

God kamp til dommerne og begge holds spiller, officials og tilhængere!

Med sportslige håndboldhilsen

Karsten Geertsen

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!