Velkommen til pokalkamp med lokalt islæt - formandens ord på kampen

Efter en fin afslutning på turneringen i 1. division har vi nu et spændende opgør i pokalturneringen. Det er et opgør med lokalt islæt idet dagens modstander, Ligaholdet Fredericia HK jo har to Odder-drenge på holdet: Anders Kragh Martinusen og Martin Bisgaard, som begge klarer sig rigtigt flot på højeste niveau i Ligaen.

Vores sæson i 1. division var meget spændende og tæt i den nederste halvdel, hvor vi desværre holdt til, men med en god slutspurt og vigtige points i de sidste opgør betød, at Byens Hold sluttede på en flot 8. plads. Slutspurten var ud over drengenes indsats på banen også båret godt på vej af en stor opbakning på lægterne, og det var ikke kun på hjemmebanen i Fort Spektrum, men også ude bl.a. med mange fans på lægterne i kampen mod HEI Skæring og ikke mindst på den sponserede fanbustur til Otterup. Opbakningen betyder rigtigt meget for vores unge hold og herfra skal der lyde en stor tak for det.

Normalt er en 8. plads ikke det vi stræber efter, men som vi alle måske har glemt, var vi udelukket fra såvel at spille som at træne håndbold fra november 2020 til maj 2021 pga. corona-nedlukning for alle hold under 1. division. I april 2021 kom vi som bekendt tilbage i 1. division efter Aarhus Håndbolds konkurs, og først fra det tidspunkt måtte vi genstarte træning i hal og fitnesscenter. Med andre ord, var vi meget bagud i forhold til de øvrige 1. div. hold, som jo havde spillet en fuld turnering. På den baggrund er vi meget tilfredse med 8. pladsen – og vi er klar til at gå efter et højere mål i den kommende sæson.

Tilbage til dagens kamp hvor vi uden tvivl får hård modstand. Fredericia HK er i gang med en rigtig flot sæson, hvor de to Odder-drenge Martin og Anders gør en rigtig flot figur. Bl.a. delte de topscorerværdigheden i slutspilskampen mod Aalborg Håndbold, hvor en tredje Odder-dreng Nikolaj Læsø blev topscorer for aalborgenserne.  

Fredericia blev nr. 6 i grundspillet, og er p.t. ude i nogle hårde kampe i slutspillet, hvor de har kamp hver 4. – 6. dag. Derfor kan det godt være nogle slidte spillere, vores unge løver kommer op imod, så muligheden for at skabe en overraskelse tror jeg bestemt er til stede, og jeg håber, at de vil kæmpe for det, og at I, vores trofast fans vil kæmpe med på lægterne, så vi kan trække billet til næste pokalrunde i august.

Jeg håber, at I alle vil byde Byens Hold velkommen tilbage på banen, og at I er klar til at give dem en kæmpe hånd i kampen mod Fredericia HK.

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde……

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Venlig hilsen

Henrik Bentsen

Formand

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!