Efter to udekampe i træk er vi tilbage i de trygge rammer i Fort Spektrum, hvor vi i dag tager imod Ajax København.

Sidst vi spillede hjemme leverede drengene en fantastisk kamp med masser af fight og vilje. En af de allerbedste kampe i mange år. Siden er det desværre gået knap så godt med to nederlag på udebane. Det første var på en svær udebane i Maribo, men det sidste var et ét måls nederlag til HC Aarhus. Vi havde ellers godt fat i kampen, da vi løb ind i en periode, som vi tabte med 8-0. Selv om meget kan forklares med et ungt hold, må det bare ikke ske mod en modstander, som vi skal kunne måles os med. Men drengen skal dog have ros for at komme stærkt tilbage med mulighed for at snuppe det ene point.

Dagens modstander fra Ajax København har oplevet en forfærdelig tid med en truende konkurs, som man har kunnet læse om i medierne. Men dagens kamp vidner heldigvis om, at man er kommet helskinnet over den første milepæl, og forhåbentlig er på vej mod mere normale tilstande. Bedømt ud fra resultaterne ser det heller ikke ud til at have påvirket holdet negativt – det er nemlig blevet til to sejre i de første tre kampe.

Jeg har en forventning om en tæt og spændende kamp i dag. Vi skal i hvert fald ikke forvente at få noget forærende. Jeg håber og tror, at vi kommer til at se vores drenge fra deres allerbedste side – både i forhold til fight og indstilling og i forhold til det håndboldmæssige.

Hvis det hele skal gå op i en højere helhed, har de til gengæld også brug for opbakning fra lægterne. I gør en forskel for holdet, så lad os sammen lave en fest og fastholde Fort Spektrum, som en hjemmebane, hvor gæsterne virkelig skal anstrenge sig for at få point.

Jeg ønsker alle dommere, spillere, officials og ikke mindst fans fra begge lejre en fantastisk kamp!

Karsten Geertsen

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Er det blevet tid til en lille julegave i Fort Spektrum?

Tætte kampe med meget på spil

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!