🤾🏼‍♂️ Vi er en professionel håndboldklub i 1. division med ambitioner om at komme op i Håndboldligaen.

🤾🏼‍♂️ Vi søger en sponsorsælger til at fastholde og udvikle samarbejdet med eksisterende sponsorer, samt opsøge nye potentielle sponsorer i Østjylland, med særlig fokus på Odder-området.
Vi har et veletableret sponsorkoncept, og vi er klar til at satse endnu hårdere på at kunne tiltrække flere sponsorer. Til vores sponsorer kan vi tilbyde et stærkt forretningsnetværk, gode VIP faciliteter samt eksponeringsmuligheder.
Du er sælger med stort S, eller har et drive som gør at du har mod på rent kanvassalg, men evner også at bruge dit netværk og dit naturlige salgstalent til at skabe og vedligeholde vores gode relationer.
Vi søger en person, der kan se muligheder, og som både evner at sælge klubben og vores historie og samtidig er i stand til at lytte sig frem til vores kommende samarbejdspartneres behov for et fleksibelt sponsorkoncept. Det skal være udbytterigt for alle par-ter at være samarbejdspartner i Odder Håndbold Elite!
Du skal være ambitiøs, selvstændig og målrettet, og kunne holde mange bolde i luften. Samtidig skal du være ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret.
Vi tilbyder en stilling, som honoreres med en kombination af en fast løn og en resultatorienteret provision.
📸 Foto af @Lars Aarø fra Fokus-foto
 
spons

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!