Optakten til sæsonen har været rigtig god. 6 træningskampe og 6 sejre og så en flot premierekamp mod Grindsted GIF. Derefter er vinden desværre ikke blæst vores vej, idet det er blevet til nederlag i de seneste 4 kampe, heraf to et-måls nederlag ude mod storsatsende Aarhus HC og hjemme mod Ajax København. I den seneste kamp tabte vi ude til topholdet HØJ Elitehåndbold som har flere tidligere liga-profiler bl.a. Bo Spellerberg og Morten Slundt i truppen.

Vi vidste, at der ventede os en svær sæsonstart, og kampene har vist, at der ikke er plads til 5 – 10 minutters udfald i løbet af de 60 minutter mod noget hold i 1. division. Vi skal på tavlen igen og have nogle points på kontoen, og jeg er sikker på, at drengene vil gøre en kæmpe indsats for at holde fokus og holde torsdagens gæster – og vores ”onde ånd” Otterup HK stangen i alle 60 minutter. Fynboerne ser på papiret ud til at være en modstander vi kan slå. De har hentet 3 points via en uafgjort og en sejr begge hjemme i Otterup, men de er alt for mange gange taget fra Odder med to points, så der skal virkelig arbejdes for sejren.

Jeg er overbevist om, at vores hold er bedre end den øjeblikkelige placering i tabellen viser, og jeg tror også på, at drengene kan hive de to points hjem med kampgejst, fight og en stor opbakning fra alle jer, kære fans, som er med til at løfte holdet hver gang vi spiller i Spektrum.

Derfor - mød op torsdag aften og lad os sammen få taget til at lette i Fort Spektrum og stemningen til at syde - så vi kan holde de to points i Odder denne gang!

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Henrik Bentsen

Formand Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Hold fast i de positive momenter

Odder Håndbold skal have ny træner efter sæsonen

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!