Dagens bundopgør mod Tønder skal meget gerne blive et vendepunkt efter nogle tætte kampe, som bare er tippet den forkerte vej. Det er klart, at det gør ondt at tabe med ét mål, når man har spillet en god kamp og har fortjent at vinde. Det er også klart, at når der sker flere gange med kort tid imellem, kan det godt ”sætte sig” og gøre en ung trup lidt stressede og usikker, når kampene skal afgøres i en hektisk slutfase.

Derfor skal vi bruge dagens kamp til at få en succesoplevelse og et vendepunkt. Vi er ikke i tvivl om, at truppen har den kvalitet, der skal til.

Dagens modstander fra Tønder har også fået en svært start på sæsonen – og de har endda primært mødt hold, som ligger i den nederste del af tabellen, mens vi har startet sæsonen mod en del af topholdene.

Der er ingen tvivl om, at vi møder et hold, som også trænger til points på kontoen og meget gerne vil have to points med hjem fra Fort Spektrum. Det er derfor supervigtigt, at vores drenge er klar fra start og kan holde hovedet koldt igennem hele kampen.

Og det skal vi hjælpe dem med. Lad dem høre, at I bakker dem op – også når det måske er lidt svært!

Jeg ønsker alle spillere, trænere m.v., dommere, alle vores utrættelige hjælpere og ikke mindst alle jer på lægterne en rigtig god kamp.

Karsten Geertsen

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Er det blevet tid til en lille julegave i Fort Spektrum?

Tætte kampe med meget på spil

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!