I de sidste to kampe, har drengene endelig fået belønning for det gode spil og den store indsats, som vi også har set i flere af de kampe, der desværre tippede den forkerte vej. I dag har vi en god mulighed for, at det rækker til tre-på-stribe og dermed kontakt til midterfeltet, som rækker helt op til den 5 plads, som dagens modstander indtager med blot 4 points mere end os.

I sidste hjemmekamp blev det til en sikker sejr over Skovbakken – og en stor forløsning efter de tætte kampe. Siden er det blevet til en udesejr over Roskilde. Denne gang en sejr, der blev skabt i en skarp afslutning, hvor Odder vandet den sidste 4½ minutter med 3 mål og dermed sikrede en flot 23-27 sejr.

Det er to kampe, hvor der på hver sin måde blev tanket godt med selvtillid.

Dermed har vi også fået et godt afsæt til dagens kamp mod gæsterne fra FIF. Dagens modstander tabte i sidste runde på hjemmebane med hele 12 mål til Grindsted. Men københavnerne har i øvrigt ellers klaret sig rigtig fint i denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at de blå drenge vil være tændt til dagens kamp. Med to points kan vi rykke længere op i det tætte midterfeldt, hvor der efter 10 runder kun er 4 points fra FIF’s 5 plads til vores 12 plads. Det kræver, at drengene leverer på banen – og at vi bakker op på lægterne, så det hele går op i en højere helhed. Gi’ den gas derude!

Med de ord vil jeg ønske alle officials, dommere, spillere og alle på lægterne en rigtig god håndboldkamp.

 

Karsten Geertsen

Direktør Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!