Velkommen til sidste hjemmekamp i 2022 hvor det gælder kampen mod Team Sydhavsøerne. Det er et hold, som vi har kæmpet med i mange år, og de har gennem årene tilhørt den stærke del af mellemholdene. Som bekendt er der et stykke vej til Maribo, men hjemme i Fort Spektrum har vi et rimeligt godt tag på sydhavsdrengene. I år ligger de også i den pæne ende af tabellen, men resultaterne har været noget svingene, så Odders unge løver går klart efter revanche fra kampen i Maribo i september.

Vi har spillet to kampe på udebane siden den flotte hjemmesejr mod FIF. Det resulterede i (endnu) et et-målsnederlag – til Rækker Mølle og et point i Grindsted efter en jævnbyrdig og spændende kamp. Med de tre foregående sejre og en placering blot 3 points fra 7. pladsen har vi stor tro på, at der er yderligere points på kontoen til at gå på jul med efter lørdagens match.

Til udekampen i Rækker Mølle havde en gruppe af vores trofaste sponsorer sponseret bus, forplejning og entre for over 40 fans og vi skabte sammen ca. 15 andre Odder-tilhængere en fantastisk kulisse, der var med til at bære drengene til lige-ved-og-næsten points i den tætte hal.

Der arbejdes også på at arrangere en sponsorbus (eller to) til udekamp d. 11. februar, hvor turen går til Otterup. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd jer til en herlig håndboldtur til det fynske.

En herlig dag skal vi også have denne sidste lørdag inden jul, så derfor håber jeg, at alle vores fans og mange af jeres venner vil komme og bakke holdet op - en fyldt hal i Spektrum betyder rigtigt meget i kampen om pointene. Vi har også fået en ny stemme med til at hjælpe stemningen i top, idet en rigtig Odder-Håndbold og -Fodbolddreng har sagt ja til at speake for os, og debuten denne julelørdag har vi set meget frem til, når Morten Toft griber mikrofonen.

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

Samtidig vil jeg også ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår og mange tak for den fantastisk flotte opbakning på lægterne såvel som fra vores sponsorer.

 

Henrik Bentsen

Formand Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!