Anders

 

Det bliver en selvstændig erhvervsdrivende med leder- og salgserfaring og stor interesse for håndbold,der fremover skal skabe partnerskaber og sælge sponsorater for Odder Håndbold Elite.

Odder Håndbold Elite har ansat den 34 årige Anders Rasmussen fra Ryomgaard i en deltidsstilling somrelationsopbygger og sponsorsælger. Anders Rasmussen er trods alderen en alsidig herre med en bred erhvervsmæssig baggrund, som har givetmasser af erfaring med ledelse og salg. Han har være indehaver af en sports-webshop, og er nu indehaveraf Burger Boxen med 12-15 ansatte, som sælger Take Away fra to burgervogne. Ind i mellem livet somselvstændig har han bl.a. også solgt elektronisk udstyr, lavet messestande og butiksindretning og væretdaglig leder i en større rengøringsvirksomhed med alt hvad det indebærer af ledelse, salg og service.

Samlet har Ander Rasmussen omkring 10 års erfaring med salg til både erhverv og private. Håndboldmæssigt har Anders Rasmussen selv været aktiv indtil en række skader fik han til at vælgetrænergerningen, som bl.a. også har bragt ham forbi ungdomsafdelingen i Odder Håndbold.

-I Anders har vi fundet én, som ikke alene er en erfaren sælger. Hans erhvervsbaggrund – ikke mindst somselvstændig erhvervsdrivende – gør, at han er god til at snakke med mennesker og har fokus på at opbyggerelationer og skabe værdi for sponsorerne, udtaler formand Henrik Bentsen. Og så er det selvfølgelig ogsåen ekstra styrke, at Anders har stor viden og interesse for håndbolden. I min optik er det simpelthen detperfekte match.

Anders Rasmussen skal som udgangspunkt arbejde for Odder Håndbold Elite to dage om ugen, så han kanbruge de øvrige dage til at passe Burger Boxen.

 

Yderligere oplysninger:

Formand Henrik Bentsen - tlf. 40 18 63 50 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anders Rasmussen - tlf. 25 48 80 80 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!