Der er gang i håndbold-Danmark for tiden. I hvert tilfælde på topniveau i form af VM, hvor Danmarks Herrer som bekendt er storfavorit og er kommet godt i gang. Der er en fantastisk opbakning til drengene i Malmø, og der er sikkert flere af jer, som har været en tur over broen og oplevet stemningen med 12.000 fans på lægterne.

Det kan vi dog ikke mønstre i Spektrum Odder, men en supergod opbakning får vi altid, og det håber jeg også, at vi vil opleve denne søndag eftermiddag. Der er masser af gode grunde til at møde op og støtte Odders unge løver. Der er gratis adgang til kampen sponseret af Sydbank, Danmark spiller ikke den dag, og det er en spændende og vigtig kamp vi har foran os.

Dagens modstander Aarhus HC er byens nye satsning med klare ambitioner om at række op i Ligaen i løbet af få år. Holdet er bygget op på basis af HEI Skæring, og de har fået en stor og stærk sponsor i ryggen. De har op til denne sæson hentet en række erfarne Liga-spillere ind i truppen, men Rom blev ikke bygget på en dag, og man får heller ikke et Liga-hold i første sæson, så aarhusianerne er til at tale med.

Aarhus HC er ganske vist placeret lige under top-3 holdene, men med kun 4 points mere end os. Dertil kommer, at vores første kamp mod dem i Skæring blev en meget tæt affære, som vi desværre endte med at tabe med et enkelt mål. Det var den første af en række et-måls nederlag til vores unge hold i efteråret, og et stykke hen ad vejen prægede det efterårets kampe.

Vi sluttede dog godt af med 9 points i de sidste 6 kampe – seneste en 1-måls sejr over Team Sydhavsøerne op til jul, så jeg tror på, at drengene nok skal få revanche mod aarhusianerne denne søndag i Spektrum. Det kræver uden tvivl ild i øjnene, og der skal kæmpes en vis del ud af bukserne i lokalbraget. Ikke kun på banen, men vi har også brug for, at I vores kære fans og publikum kommer og fylder Spektrum og hjælper med at bære Byens Hold frem til to vigtige points.

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

 

Henrik Bentsen

Formand Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!