Som i starten af efterårssæsonen er vi inden i en svær fase med mange modstandere fra toppen af rækken. Vi ved på forhånd, at pointhøsten i de kampe afhænger af en ekstra god holdindsats, og i mange tilfælde også af, at de små marginaler er med os. Det var lige præcis dét, vi oplevede i de sidste kamp i efteråret, hvor det blev til 9 points i årets sidste 6 kampe – og det skal vi holde fast i!

Dagens kamp er ingen undtagelse. Vi tager imod HØJ, som p.t. ligger på en 2. plads i rækken. HØJ har gjort det godt i en meget tæt række, hvor der også er trængsel i toppen. Men HØJ har også haft nogle mærkværdige udfald og tabt points mod bundhold – og de ser ikke ud til at være specielt formstærke lige nu. HØJ har således kun fået 6 points i de sidste 6 kampe, hvor de bl.a. har sat points til mod Skovbakken, Roskilde og Grindsted.

HØJ har helt klart favoritværdigheden i dagens kamp. Men vi har før drillet tophold – senest i december med sejr over Sydhavsøerne, der ligger nr. 3 i rækken. Og der er ingen tvivl om, at vores drenge gerne vil fortsætte stimen fra november-december ved at tage points fra HØJ. Hvis kampen skal falde ud til vores fordel, skal vi til gengæld sørge for, at drengene kan mærke vores opbakning fra allerførst fløjt!

Jeg mener under alle omstændigheder, at alle forudsætninger er til stede for, at vi kan få en rigtig spændende kamp med en tæt afslutning.

Jeg ønsker alle aktører fra begge hold, dommere, frivillige og ikke mindst alle jer på lægterne en rigtig god kamp!

Karsten Geertsen

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Er det blevet tid til en lille julegave i Fort Spektrum?

Tætte kampe med meget på spil

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!