I søndagens kamp møder vi topholdet, Liganedrykkerne fra TMS Ringsted, og det ligner en stor mundfuld for vores unge løver, men selv en elefant kan spises - i små stykker, og det må vi se, om det ikke kan lykkes i dagens opgør.

De blå fra Odder har i hvert tilfælde gjort det godt i en lang periode. Det er blevet til 5 points i de første fem kampe i 2. halvdel af sæsonen mod 2 points i de første 8 kampe i sæsonen, så vi er godt på vej. Senest vandt vi en vigtig kamp på Fyn mod Otterup HK, hvor drengene viste stor koncentration og tålmodighed i spillet hele vejen gennem kampen. Weekenden tidligere tabte vi ganske vist hjemme til det andet tophold Høj Elite, men en stærk periode blev vundet med 11 – 3, så hvis drengene kan holdet hovedet kold, har de vist, at de kan bide skeer med alle hold – og det er nok den måde elefanter spises på.

TMS Ringsted har et stærkt hold inklusiv et par tidligere Odder-drenge, og en stor del af holdet kommer med erfaring fra Ligaen, men en række af deres seneste resultater viser, at de kan være til at snakke med. Uafgjort mod FIF og knebne sejre mod Rækker Mølle og Grindsted indikerer i hvert tilfælde at mulighederne for points mod dem er til stedet.

Vi har gang på gang oplevet, at vores unge løver præsterer bedst med stor opbakning. Det så vi også i sidste weekend, hvor omkring 60 Odder-fans fyldte godt og lydhørt på lægterne i Otterup. Den opbakning kom især i stand ved at en række af vores trofaste sponsorer bidrog med Tus-til-bus, betalt entré og forplejning undervejs, og der skal herfra lyde en STOR tak til sponsorerne såvel som til alle de fans, der tog med til den fynske.

Det var en rigtig god oplevelse for spillerne såvel som for de, der var med, og jeg håber også på en stor opbakning og fremmøde i Fort Spektrum søndag eftermiddag, så drengene får ekstra kræfter til at give topholdet kamp til stregen.

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde……

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

 

Henrik Bentsen

Formand Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!