Dagens kamp mod Skive er den sidste af en stribe kampe mod topholdene i rækken. Det er sådan nogle kampe hvor vi har lov til at tro og håbe på points – men hvor vi ikke rigtig kan tillade os at forvente noget.

Til gengæld går vi herefter ind i en slutfase, hvor vi meget gerne skal høste en del points.

Siden vi sidst var samlet her i Fort Spektrum er det blevet til et besøg i Tønder – også kaldet ”Helvede i Syd”. Selv om Tønder ikke har været voldsomt overlegne siden deres nedrykning fra Ligaen, blev det lidt som en tur i helvede for de blå drenge. Vi formåede kun at score 17 mål i en kamp med alt for mange fejl og afbrændere i kontra-spillet. Men i dag er en ny kamp – og sidst vi spillede her i spektrum blev der netop scoret en del mål på kontraerne.

Dagens modstander fra Skive har et rigtig godt hold, som sidst sæson spillede i Ligaen, hor de faktisk nåede at hente 15 points. I skrivende stund ligger de på en 3. plads – tæt forfulgt at HØJ, som har spillet en kamp mindre. Dagens kamp byder også på et gensyn med Mathias Damgaard, som i sin tid udviklede sig til at blive en meget stærk playmaker og afslutter for Odder. Han er også den næstmest scorende på Skives hold i denne sæson. Vi glæder os til at se Mathias igen – gerne i en knap så succesfuld rolle, som han havde her hos os.

Der er ingen tvivl om, at vi får vores sag for i dag. Men vi har også set, at vi på de gode dage kan bide skeer med topholdene. Og Skive har også tidligere vist sig lidt svingende – bl.a. med nederlag til Tønder og Roskilde.

V har derfor som sagt også lov til at håbe på, at det bliver netop i dag, drengene henter et par af de points, som vi ikke på forhånd kan tillade os at forvente. Vi har i hvert fald stor tro på vores hold.

Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal hente points i dagens kamp – og det er alle jer på lægterne en vigtig del af. Lad drengene høre, at I støtter dem og er med til at bære dem frem mod sejren og de to vigtige points.

Jeg ønsker alle officials, dommere, spillere og andre aktører – samt ikke mindst alle jer på lægterne – en rigtig god kamp.

Karsten Geertsen

Nyt fra Odder Håndbold

Er det blevet tid til en lille julegave i Fort Spektrum?

Tætte kampe med meget på spil

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!