Tak for hjlpen hjerte

 

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at alt igen er på plads og i orden mht. Odder Håndbold Elite ApS’ drift – både på og udenfor banen.

Vi har været i dialog med rigtig mange af jer omkring kapitalbehov og situationen i det hele taget, og det har været fantastisk at mærke de positive tilkendegivelser og store opbakning til at sikre fremtiden for Odder Håndbold på topniveau i Danmark. Det er vi meget taknemmelige for, og der er mange små som store bidragsydere som har hjulpet. Over 60 virksomheder og private har bakket op med over kr. 750.000 - mange tusinde tak for det. Uden jer havde vi ikke været her i dag!

På banen klarede Odders unge løver også skærene med en sejr i den sidste kamp, som betød, at vi sluttede over stregen og kan fortsætte som ”talentfabrikken” i 1. division, også til næste år.

I forbindelse med ansøgning om genoptagelse skulle der afholdes en ekstraordinær generalforsamling med beslutning om dette. I den forbindelse besluttede vi at udvide bestyrelsen, således at der nu er 9 medlemmer, herunder tre nye: Tue Ejsing, tidl. spiller, og ansat i Jyske Bank, Bent Handberg, direktør i IT-selskab og tidligere  med i bestyrelsen, før han tog 4 år til Grønland samt Rene Guldmann, RG Pack, som er en af vores gode og entusiastiske sponsorer. Velkommen til jer tre.

Selvom turneringssæsonen er slut er der stadig en mulighed for at se tophåndbold i Spektrum, hvor vi d. 9. maj kl. 19.00 får besøg af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i en pokalkamp.

Forberedelserne til næste sæson er også i fuld gang, og vi vil løbende informere om spillertruppen på Facebook og hjemmeside, så husk at kikke ind der hen ad vejen. Vi er også ved at indgå aftaler med jer sponsorer, og I vil blive kontaktet af vores sponsorsælger, Anders Rasmussen i løbet af den kommende tid.

Endnu en gang mange tusinde tak for den fantastiske opbakning til Byens Hold 💙

Grundet til at vi først sender denne information nu er, at vi ville have alle formalia på plads med Erhvervsstyrelsen, og det fik vi først information om d. 18/4

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!