Efter et par svære kampe, der for et øjeblik fik fundamentet i Fort Spektrum til at ryste, har vi brug for at komme tilbage på sporet med det uindtagelige Fort – og det kan dagens kamp mod Aarhus HC måske bruges til.

De blå drenge tankede selvtillid i sidste søndags udekamp mod Skovbakken, hvor det blev til en sejr på 25 – 28. Sejren blev grundlagt de første 22 minutter af 2. halvleg – en periode som drengene vandt med 8 mål. Der var mange, som bød ind i dén kamp. Jeg hæftede mig især ved en stærkt spillende Simon Toft i målet, ikke mindre end 9 mål fra Frederik Sørrig Damgaard og en Mathias Olsen, som er ved at være tilbage for fuld styrke.

Men vi får helt sikkert ikke noget forærende i dag. Aarhus HC er lidt svær at blive kloge på. Resultatmæssigt har udsvingene været meget små. De fleste kampe er vundet eller tabt med 1-2 mål – kun i to kampe har måldifferencen været større med henholdsvis -3 og +4 mål. Vi må derfor nok indstille os på en tæt kamp, hvor der skal kæmpes til det allersidste.

Netop derfor er det også vigtigt, at vi bakker vores drenge op fra første til sidste fløjt. Timingen mellem de mange nye spillere bliver bedre og bedre – det så vi i perioder i Skovbakken. Men der vil stadig ske fejl og være misforståelser, så bær over og skru i stedet op for opbakningen. De blå skal kunne mærke, at Fort Spektrum er deres (næsten) uindtagelig hjemmebane.

Jeg ønsker alle spillere, dommere, officials, frivillige hjælpere og ikke mindst fans i begge lejre en fantastisk håndbold kamp.

 

Venlig hilsen

Karsten Geertsen

Nyt fra Odder Håndbold

Er det blevet tid til en lille julegave i Fort Spektrum?

Tætte kampe med meget på spil

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!