Velkommen til søndagens opgør mod HC Odense. Endnu et vigtigt opgør for at fastholde pladsen i midten af 1. division, hvor der er tæt løb med 4 points forskel mellem nr. 6 og nr. 13 (i skrivende stund søndag formiddag). En fin udebanesejr på 26-28 i sidste weekend over Elitesport Vendsyssel har uden tvivl givet vores unge løver lidt mere hår på brystet, og vi så et Odder-hold, der spillede supergodt i de første 35 minutter med et solidt forsvar og flydende angrebsspil, der gav en 10 måls føring. Samspillet mellem drengene bliver bedre for hver kamp, men unge løver kan også ryste, og kampen var på vej til at blive spændende, da ESV nærmere sig i slutningen af kampen, men det lærer man også noget af.

Det håber jeg, at drengene tager med sig på banen mod HC Odense, som også skal besejres for, at vi kan holde fast i midterplaceringen. Efter tre points i de første 9 kampe leverede fynboerne en af sæsonens største overraskelser ved at besejre topholdet, Skive fH i seneste spillerunde, så det er et hold med selvtillid og troen på overraskelse vi får besøg af denne søndag.

Vi har set, at samspillet bliver bedre og bedre, og med den fantastiske opbakning, der altid er i Fort Spektrum, tror jeg på at vores blå løver igen vil vise deres talent, energi og spilleglæde. Det kræver uden tvivl også ild i øjnene, og der skal kæmpens en vis legemsdel ud af bukserne - Ikke kun på banen - vi har også brug for, at I vores kære fans og publikum kommer og fylder Spektrum og hjælper med at bære Byens Hold frem til to vigtige points.

Jeg vil ønske dommere, officials, begge holds spillere og alle jer på lægterne en rigtig god håndboldkamp.

Henrik Bentsen

Bestyrelsesformand

Odder Håndbold Elite ApS

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!