Hvis man alene ser på tabellen – eller budgetterne – kan vi måske godt få brug for lidt hjælp fra julemanden, når vi i dag tager imod topholdet fra Skive.

Selv om Skive havde et lille udfald mod HC Odense og heller ikke klarede den mod topholdet Grindsted, skal man ikke tage fejl – det er et meget stærkt hold, vi i dag får besøg af. Dagens kamp bliver i øvrigt et gensyn her i Fortet med de tre tidligere Odder-spillere Jesper Sørensen, Mathias Damgaard og Daniel Lund. Jesper er i dag direktør i Skive, mens Mathias og Daniel begge er i top 3 på topscorerlisten for Skive-holdet.

Selv om det er en svær modtander vi får besøg af, viste sidste rundes kamp mod topholdet fra Grindsted i perioder, at vi godt kan spille lige op med toppen. Men det kræver noget mere end dét, vi viste i slutfasen mod et rystet Grindsted-hold. Med sen superflot indsats kæmpede vi os nemlig rigtig flot op fra 23-18 til 23-23 med mindre end 12 minutter igen – men så gik det til gengæld også hurtigt den anden vej. Om det var fordi Grindsted ”Steppede op” eller det var gummiarm og uheld, kan man altid diskutere. Sandheden var nok en kombination af det hele.

Det er derfor supervigtigt, at vi i dag giver holdet vores fulde opbakning til allersidste sekund. De er som sagt oppe mod en meget stærk modstander, så det er vigtigt, at vi også hjælper holdet i de svære perioder.

Så tror jeg til gengæld på, at drengen kvitterer med en god indsats – også i de sidste minutter.

Og ja, skulle der komme en julemand fordi med et par points i sækken, tager vi gerne imod – men vi vil jo allerhelst selv gøre os fortjent til dem J

Med de ord ønsker jeg en rigtig god kamp til spillere, begge teams bag holdene, dommere, vores trofaste frivillige og ikke mindst de skønne fans på lægterne.

NB: Husk også årets sidste vigtige hjemmekamp mod Rækker Møller den 16. december.

Karsten Geertsen, dir.

Odder Håndbold Elite

Nyt fra Odder Håndbold

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Hold fast i de positive momenter

Odder Håndbold skal have ny træner efter sæsonen

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!