Casper low

 

Kontrakten med cheftræner Casper Jul Christiansen udløber efter denne sæson, og Casper Jul Christiansen har meddelt klubben, at han efter tre gode år i Odder ikke ønsker at forlænge kontrakten.

- Jeg har været utrolig glad for at være i Odder. Det er en fantastisk klub med mange rigtig gode folk omkring. Der er styr på tingene og en rigtig god opbakning fra lokalmiljøet, siger Casper Christiansen. Men efter at have stiftet familie har jeg simpelthen bare fået sværere og sværere ved at få det hele med familie, fuldtidsjob og tophåndbold til at hænge sammen – og så er det selvfølgelig håndbolden, jeg skal have fundet en anden løsning på. Men jeg glæder mig over fortsat at have en halv sæson med mange spændende opgaver foran os. Spillerne og jeg vil i fællesskab arbejde dedikere for at afslutte sæsonen på bedste vis.

Casper Jul Christiansen er til daglig fuldtidsansat som lærer på Randers Realskole, og er nu i gang med sin 3. sæson i spidsen for 1. divisionsholdet i Odder Håndbold. For 2 år siden fik han en datter. Klubben har derfor stor forståelse for Caspers beslutning.

- Vi har været utrolig glade for Casper, som er både dygtig, omhyggelig og et godt og behageligt menneske. Men vi har også forståelse for, at det kan være meget svært at være småbørnsforælder, når man samtidig skal passe 1½ job – og bruger en del timer på landevejene. Vi har derfor stor respekt for hans valg – og håber bare, at han fortsat kan finde plads til håndbolden, udtaler direktør Karsten Geertsen.

Odder Håndbold Elite indleder nu jagten på en ny cheftræner.

Nyt fra Odder Håndbold

Opgradering af samarbejdet mellem OHE og AURA

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!