Velkommen til et spændende lørdagsopgør mod Team Sydhavsøerne, der vel kan betegnes som et af de bedste midterhold. I den kamp kan vi muligvis gense den tidligere Odder-spiller, Rasmus Larsen, som vi ofte betegnede som 1. divisions svar på Mathias Gidsel, men forhåbentlig kender Casper & Co. ham godt nok til at få styr på hans ”krøllede” spillestil 😊 Vi får også to tidligere landsholdskæmper at se – dog kun på trænerbænken, nemlig Klavs Bruun Jørgensen og Jakob Green.

I den seneste hjemmekamp mødte vi topholdet HC Midtjylland og det var en kamp, hvor vores unge løver spillede rigtigt godt og bød uldjyderne op til dans. Tæt på med 28 – 29 med 9 minutter igen og en satsning til sidst betød et nederlag, som blev større end spillet berettigede til. Angrebsspillet har udviklet sig, og med 32 mål er vi det hold, der har scoret flest mål mod topholdet. I sidste weekends kamp ude mod TM Tønder var spillet i 1. halvleg også flot, hvor drengene kom op på et 5 måls forspring midt i 1. halvleg, men som det er i håndbold er 5 mål ikke en stor føring, og det endte desværre med et 3-måls nederlag i ”Helvede i syd”, som TMT ynder at kalde deres hjemmebane.

Jeg håber, at vores unge løver kan tage de bedste momenter med fra de to kampe og vise Team Sydhavsøerne og os fan på lægterne, at de kan og vil kæmpe til sidste blodsdråbe for en vigtig sejr hjemme i lørdagens kamp i Fort Spektrum.

Jeg håber på, at vi igen kan få en stor opbakning på lægterne, for I kære fans betyder meget for at bære Byens Hold til en sejr.

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

Henrik Bentsen

Bestyrelsesformand

Odder Håndbold Elite ApS

Nyt fra Odder Håndbold

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Hold fast i de positive momenter

Odder Håndbold skal have ny træner efter sæsonen

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!