Vigtige points på spil

Der er vigtig points på spil, når vi i dag tager imod de gule fra Skovbakken. Efter at have åbnet 2024 med kampe mod hold fra den bedste ende af rækken, tager vi i dag hul en periode, hvor vi bl.a. skal møde tre af de hold, som i skrivende stund ligger under os (pga deadline er dette skrevet før weekendens runde).

Eftersom vores præstationer siden den overraskende sejr over Skive ikke har været særlig prangende, er det derfor en supervigtig periode, vi går ind i.

Dagens modstander har savnet et par af de spillere, som normalt er udslagsgivende på holdet – og det kan ses på resultaterne. Efter en god sæsonstart er det således blot blevet til én sejr i de sidste 12 kampe. Omvendt er det også ved at være sidste udkald for Skovbakken, hvis de vil være helt sikker på endnu en sæson i 1. division, så det vil være dumt at undervurdere dét hold, som et par gange før har drillet os.

Men vi skal først og fremmest fokusere på os selv. En periode med en del kampe mod hold, der bejler til top-3, har nok tæret lidt på selvforståelsen på holdet. Den sidste hjemmekamp mod TSØ var ingen undtagelse. Vi havde et godt tag på dem…og så alligevel ikke. Det var brandærgerligt, at dét der startede som en rigtig fin kamp endte med så klart et nederlag - og desværre endnu engang på grund af en alt for lang periode, hvor vi slet ikke kunne få tingene til at hænge sammen. Men med en ung trup vil lige netop det med at holde lidt igen i de mindre gode perioder altid være et tema.

Det ved jeg heldigvis også, at trænerteamet arbejder benhårdt med - og både den enkelte spiller og hele holdet skal kunne ryste TSØ-kampen af sig, så de går koncentrerede og topmotiverede ind til dagens kamp. Jeg har derfor også en forventning om, at vi i dag kommer til at se masser af fart og fight – og omtanke, når det spidser til - og på min ønskeseddel rækker det til to points.

Med de ord ønsker jeg alle aktører, officials, hjælpere og ikke mindst fans fra begge lejre en rigtig god kamp.

 

Karsten Geertsen

Direktør

Nyt fra Odder Håndbold

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Vigtige points på spil

Hold fast i de positive momenter

Odder Håndbold skal have ny træner efter sæsonen

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!