På en dag, hvor der op til dagens kamp er fest og farver til cykelevent i Multihallen, kan vi vist godt konstatere, at de blå på Byens hold også ser ud til at have fundet melodien.

Efter en flot kamp, der endte med et knebent nederlag ude med topholdet fra HØJ, er det i de sidste to kampe blevet til hjemmesejr over IK Skovbakken og udesejr over Aarhus HC. Dermed har vi sikret os 4 vigtige points og lagt pæn afstand til nedrykningsstregen.

Den position kan vi cementere, når vi i dag tager imod Elitesport Vendsyssel, som p.t. ligger på den forkerte side af stregen. Men med mindre HC Odense fredag aften overrasker ude mod Skive, har Vendsyssel stadig en realistisk chance for at redde sig. I så fald vil de uden tvivl komme godt motiveret ind til dagens kamp.

Men med to klare sejre ser vores blå drenge som sagt ud til at have fundet melodien – ikke mindst på grund af en sikker norsk skanse mellem stængerne. Marcus Raakjær, som i øvrigt har en fortid i Vendsyssel, stod fremragende mod Aarhus og scorede ikke mindre en 4 mål.

Jeg håber, at vi igen i dag bliver vidne til en sikker skanse i målet og en flok blå spillere, der fighter i forsvaret og spiller hurtigt og opfindsomt angrebsspil. Med en sejr vil vi for alvor melde os ind i kampen om 8. pladsen.

Med de ord vil jeg ønske alle spillere, dommere, folkene omkring holdene, vores sejre hjælpere og fans i begge lejre en rigtig god håndboldkamp.

Der er i øvrigt også vigtige points på spil i næste kamp ude med HC Odense. Vi sender en fanbus afsted, og i skrivende stund er der få ledige pladser tilbage. Se mere om tilmelding på vores Facebook-side.

NB: Hvis du er kommet i god tid, så stik næsen indenfor og se de svendige sponsorer m.v. cykle penge hjem til både foreningen og Byens Hold.

Karsten Geertsen

Direktør

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!